Rohrmann apartmaji - Apartma MILENA - Turistična agencija Slonček

Rohrmanova hiša

Rohrmanova hiša stoji na eni od najstarejših ulic v Ljubljani, Trubarjevi cesti 28. V njej sta dva na novo zasnovana apartmaja, ki sprejemeta skupaj do 16 oseb. Spoznajte apartma MILENA.
8 oseb
8 ležišč
3 kopalnice
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Javno parkirišče

Apartma MILENA

Apartma se nahaja v drugem nadstropju in nudi čudovit razgled na najpomembnejše mestne znamenitosti: Ljubljanski grad, tržnico, mestno stolnico in reko Ljubljanico.
Apartma je velik 130 m² in na voljo za 8 gostov. Je nadstandardno opremljen z masivnim meščanskim pohištvom. Obsega tri spalnice z velikimi posteljami. Vsaka od spalnic ima svojo kopalnico. V apartmaju so sodobno opremljena kuhinja z jedilnico in pomivalnim ter pralno-sušilnim strojem. Na voljo vam je tudi dnevni prostor s televizijo in brezplačnim internetom. Hladilnik v apartamaju napolnimo s hrano za zajtrke, ki si jih gostje sami pripravijo, kadar jim to odgovarja.

Oprema v apartmaju

Klima, brezžični internet, ogrevanje, TV z ravnim zaslonom, satelitski kanali, sušilnik za lase, aparat za pripravo kave, hladilnik, mikrovalovna pečica, kuhalnik vode, vgradna pečica, brezplačni sanitarni material, copati, posteljnina in brisače, stojalo za sušenje perila, pralno sušilni stroj, likalnik, prostor za shranjevanje prtljage.

Lokacija

Živahno zeleno mesto, ki združuje šarm manjše prestolnice in samozavest velikih evropskih velemest. Ljubljana je zelena prestolnica zelene države. Podobo mesta ob reki s slikovitimi mostovi in tržnico je zasnoval sloviti arhitekt Jože Plečnik. Mesto tisočerih prireditev obkrožajo parki in zaščitena območja narave. Ljubljana ima ljubezen vpisano že v svojem imenu, ki zveni podobno kot slovenska beseda "ljubljena".
Prijavi se

Pošlji povpraševanje

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.