Posestvo Pule

Enkratna kombinacija hotelskega luksuza, gastronomije, dobrega počutja ter lepot narave ustvarjajo Posestvo Pule nazamenljivo in enkratno.
20 oseb
20 postelj
9 kopalnic
Klima/ogravanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Doživite popoln oddih v objemu narave

Na Posestvu Pule je devet ekskluzivnih apartmajev v lesenih hišah, ki nosijo imena žensk, ki so zaznamovale rod družine Anderlič. Vse suite so vrhunsko opremljene. Izbrani, naravni materiali in unikatna izdelava dajejo hišam osebni pečat. Za prijetno počutje poskrbijo kamin, ki je vedno založen z dišečim brezovim lesom, sladka presenečenja in čudovita narava.

Cena namestitve vključuje zajtrk.
Cena namestitve ne vključuje turistične takse (2,00 eur/dan).

Popoln pobeg za družine ali pare - Hiše Marija, Kristina in Jožefa

Marija nosi v sebi modro kri, saj je v njej prenočil sam monaški princ. Prebujanje v njej bo prav posebno doživetje, saj je prva obsijana s soncem. Sončni vzhod lahko pričakate na terasi hišice, ter s toplo kavico ali kakavom v roki ulovite prve sončne žarke. Hiše Marija, Kristina in Jožefa imajo eno spalnico z zakonsko posteljo v pritličju, dve ločeni postelji v spalnici v nadstropju, ter razgled na neskončno preprogo travnikov in gozdov. Kombinacija kulinaričnega razvajanja, uživanja v našem wellnessu ter nočitve v naših hišicah je lahko čudovito preživet vikend za celo družino.

Obsega 68 m², na voljo so 4 postelje, opremljena terasa na sončni strani ter pogled na posestvo.

Čas zase - Hiše Jera, Neža, Barbara, Micka in Frančiška

Hiše stojijo v neposredni bližini wellness centra, ter imajo v pritličju eno spalnico z zakonsko posteljo. Lahek zajtrk, sprehod po posestvu, sproščujoča kopel v jacuzziju ali savnanje, masaža ali kozmetična nega, okusna večerja ter izbrana družba - to bi lahko bil scenarij za popoln dan. Razgled iz hišk vam sega na cvetoče polje ter pašnike za konje. Posestvo Pule leži na planoti in je tako izven dosega zimske inverzije ko megla napolni vse doline in nižine. Vabljeni k nam na sonce.

Posamezna hiška obsega 45 m², 2 postelji ter opremljeno teraso na sončni strani.

Hiša Ana za mladoporočence

Ana je najpogosteje izbrana hišica za pare ki se odločijo za poroko na posestvu Pule. V pritlični spalnici ima veliko zakonsko posteljo, dnevni prostor pa se odpira navzven proti posestvu, svetlobi in modrini neba. Ob poročnem aranžmaju prisluhnemo vsakemu paru posebej in opremimo hišico z vsemi dodatnimi rekviziti ki jih par potrebuje ob tako pomembnem življenskem dogodku.

Obsega 45 m², 2 postelji, opremljeno teraso na sončni strani ter pogled na posestvo.

Spokojni trenutki

Wellness posestva Pule nudi vrsto privlačnih programov za dobro počutje in ohranjanje zdravja. Intimna oaza miru in sprostitve pripomore k notranjemu ravnotežju; bodisi z različnimi vrstami masaž in lepotnih storitev, ali pa s savnami (finska, turška, sanarium) ter z notranjim in zunanjim bazenom.

Restavracija Na pul

Z letom 2019 je vajeti prevzel vrhunski chef Urh Kapelar, ki je vlil dušo kulinarični izkušnji posestva in jo popeljal na nov nivo. V restavraciji Na pul zagotavljamo vrhunsko gastronomsko doživetje. Chef Urh Kapelar je znan po svojem markantnem stilu in nenehnem iskanju popolnega okusa. Navdih za svoje menije išče v lokalni okolici in presenetil vas bo s svojo preprostostjo, dovršenostjo jedi in ljubeznijo do podrobnosti.

Vrhunska dnevna kosila
Po obisku boste na gastronomijo gledali drugače. Od petka do nedelje pripravljamo tudi dnevna kosila. Odpeljite se na privlačno lokacijo na dolenjsko in si privoščite nepozabni gurmanski izlet. Vse, kar boste jedli pri nas, bo sveže in vrhunske kvalitete.

Delovni čas restavracije:
Sreda, četrtek: 18:00 - 22:00
Petek, sobota: 13:00 - 16:00 in 18:00 - 22:00
Nedelja: 13:00 - 16:00
Ob ponedeljkih in torkih je posestvo zaprto.

Za restavracijo je potrebna rezervacija. Pokličite na + 386 30 666 745

Lokacija

Trebelno je naselje v Občini Mokronog - Trebelno. Ima 91 prebivalcev (moški: 43, ženske: 48), površino 1,7 km2 in povprečno nadmorsko višino 517 m. Od Novega mesta je oddaljeno 20 min z avtom.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.