Panonska vas

Skrb za naravo je naša strast, trajnostni turizem pa je pojem, za katerega se moramo zavzemati vsi skupaj in vsak posebej, če si želimo našo zeleno deželo ohraniti v taki lepi podobi, kot jo imamo priložnost spoznavati sedaj.
do 100 ljudi
do 100 ležišč
32 kopalnic
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Okoljsko odgovorni na vseh področjih

Turistično naselje Panonska vas se nahaja med prekmurskimi ravnicami, le streljaj od največjega termalnega središča Moravske Toplice. Sredi vasice Tešanovci, med polji in travniki se nahaja deset po prekmurskem izročilu zgrajenih hišk s kozolcem. Hišice krite s trstiko, ometane z glino, z masivnim lesom krtačenega hrasta dajejo občutek domačnosti in udobja. S svojim poslanstvom pa delujemo tudi okolju prijazno.

Domače iz lokalnih kmetij

Pri nas boste lahko naročili tudi domač prekmurski zajtrk, v okviru katerega boste imeli priložnost preizkusiti izdelke iz lokalnih kmetij v Pomurju. Določene izdelke lahko kupite tudi v naši trgovinici.

Dvoposteljna soba

Studio apartma za dve osebi je idealen za pare, ki potrebujejo mirno zavetišče po dnevnih aktivnostih in doživetjih. Nahaja se v pritličju in meri dobrih 22 m2.
V sobi z zakonsko posteljo je na voljo tudi mini čajna kuhinjica, predprostor z omaro, ter kopalnica.

Soba v mansardi

Soba za 3 osebe v mansardi je odlična rešitev za manjše družine. Velikosti okrog 30 m2 nudi sobo z zakonsko in enojno posteljo, kuhinjsko nišo in jedilno mizo, ter kopalnico.

Soba s teraso

Soba za 3 osebe s teraso je odlična rešitev za manjše družine z majhnimi otroci. Gostu so na dobrih 30 m2 na voljo dnevni prostor z zakonsko posteljo in enojnim ležiščem, možno je tudi dodatno raztegljivo ležišče. V prostoru sta še kuhinja z jedilno mizo in kopalnica, posebno draž pa predstavlja skoraj 20 m2 velika terasa, primerna tako za oddih, z malce domišljije pa tudi za igro.

Apartma za 5 oseb

Sončni apartma za pet oseb s teraso je odlična rešitev za nekoliko večje družine ali manjšo družbo. Gostom je na voljo skoraj šestdeset kvadratnih metrov notranje površine. V pritličju so kopalnica, kuhinja, dnevni prostor s kavčem (enojno ležišče za peto osebo), posebnost pa galerija z družinsko sobo (zakonska postelja in 2 enojni ležišči) in dodatno kopalnico. Dodatna draž je skoraj dvajset kvadratnih metrov prostorna terasa, primerna za uživanje na prostem. Možnost dodatnega raztegljivega ležišča za 6. osebo.

Lokacija

Nahajamo se v vasi Tešanovci le streljaj od Moravskih Toplic. Okolica je odlična za pohodništvo in kolesarjenje. Kot gost nastanitve lahko v 2 km oddaljenem spa Rivera koristite popuste na izbrane storitve. Vinorodna pokrajina Goričko je 3 km stran. Za preživljanje aktivnih počitnic za otroke je odličen dvorec Rakičan.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.