Oštarija Herbelier

V zatočišču z butično ponudbo se pustite zapeljati čisto drugačnemu oddihu. Obliznite si prste, si privoščite krepčilen spanec in odkrijte nepozabna doživetja. Pri nas prebudite vse svoje čute. Tudi šestega.
7 oseb
7 ležišč
3 kopalnice
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Zelena nit so zelišča

Pri nas boste na svoj račun prišli vsi: popotniki in domačini, mladi in tisti, ki ste mladi po srcu, družine, prijatelji in sodelavci, predvsem pa vsi, ki si radi obliznete prste, uživate v domačnosti ter ljubite naravo. Z zelišči Vas razvajamo v naših kulinaričnih kreacijah, v zeliščnih sobah, spoznavate pa jih tudi na nepozabnih doživetjih. Ponosni smo na zgodbo, ki jo pišemo z okoliškimi ponudniki: zgodbo o ohranjanju in obujanju naše dediščine, o ustvarjalni strasti in ljubezni do naše zelene dežele.

Prijetne sobe

Vsaka soba v Oštariji Herbelier nosi svoj podpis. V 12 apartmajih in sobah se sprostite tako, kot vam je pisano na kožo: poiščite zelišče, vonj katerega vas bo sprostil in umiril. Med blazinami pa izberite ono, ki vas bo zazibala v najbolj miren sen. Goste hotela vsako jutro pocrkljamo s kraljevskim domačim zajtrkom. Toplo dobrodošli ste vsi: popotniki, družine, poslovni gostje, otroci pa tudi hišni ljubljenčki.

Obliznite si prste

V Oštariji Herbelier se priklanjamo lokalnim in svežim sestavinam, ki jih stapljamo v avtohtone in včasih že pozabljene recepte naših babic. Jedi povezujemo s tukajšnjimi zelišči. Za vas pripravlja jedi predana ekipa pod okriljem kape kuharskega mojstra Roberta Gregorčiča. Krožniki, s katerimi razvajamo vaše brbončice, dišijo po Dolenjski. Na izbor sestavin smo izjemno pozorni: tu prisegamo na lokalno, navdihujejo pa nas vrhunske kulinarične tehnike in odkrivanje gastronomskih zakladnic sveta.

Raziskujte

Prisluhnite šumenju prastarih kočevskih smrek. Zazrite se v globoke okljuke reke Krke. Naj prsti polzijo po rosni jutranji praproti. Vdihnite svež zrak pragozda. Okusite alkemijo avtohtonih zelišč. Prepustite se naravi in znova odkrijte mir. Vrnite se k sebi.

Aktivnosti

Spoznajte Belo krajino, Dolenjske toplice, Kočevski gozd. Obiščite Novo mesto in okoliške ponudnike lokalnih izdelkov in proizvodov (medene izdelko, ekološko pridelano zelenjavo, gin tonik, jabolka, jogurte, šparglje). Spoznajte dediščino Kočevarjev. Obiščite Bazo 20 (najbolj skrivna evropska baza odporniškega gibanja).

Popusti in doplačila na osebo na dan:

  • Zajtrk 7€, kosilo in večerja po ceniku in ponudbi restavracije 
  • 10% popust na ponudbo Term Dolenjske Toplice
  • Otroci do 4 leta brezplačna namestitev in zajtrk
  • Doplačilo za turisično takso 2,5€/noč                                  
  • Doplačilo za živali  15€ 
Prijava od 12. ure, odjava do 10. ure

Lokacija

Dežela vinskega posebneža cvička in zdravilne energije termalnih vrelcev. Dolenjska, pokrajina termalnih vrelcev ob reki Krki, iz zdraviliških Šmarjeških Toplic in Dolenjskih Toplic vodi v Novo mesto s svetovno pomembno arheološko dediščino. Okoli mesta situl pridelujejo samosvoje slovensko vino cviček.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.