ORTENIA apartmaji v naravi.

Nastanitvene enote v Ortenia apartmajih so zasnovane v skladu z načeli trajnostnega razvoja, Terme Olimia pa so 1 km stran.
2 osebi +
Zakonska postelja
Wc, tuš
Tv
Klima / ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

ORTENIA paket

Pobegnite pred vrvežem vsakdana v apartmaje Ortenia, kjer se narava in duša zlijeta v eno. Poskrbeli bomo, da boste ponovno odkrili srečo. Za vaše dobro počutje vam je na voljo naravna certificirana kozmetika, brisače in kopalni plašči iz naravnih materialov, bio kava, čaji iz tretje najstarejše lekarne v Evropi, ekološki jabolčni kis, olivno in bučno olje.
Možnost koriščenja od nedelje do četrtka.

Paket za 2 osebi za 3-5 noči vsebuje:
  • najem luksuznega eko apartmaja za 2 osebi
  • zajtrk - košarica lokalnih dobrot, ki goste pričaka pred vrati apartmaja
  • uporaba Spa centra Ortenia s finsko in infra savno ter masažnim bazenom
  • Neomejena uporaba rekreacijskega prostora
  • pijača dobrodošlice - eko jabolčni sok
  • darilce ob odhodu
  • sladko presenečenje iz bližnje tovarne čokolade,

Obvezna doplačila:
- Turistična taksa: odrasli 2,50€/ noč, otroci (7-18 let) 1,25€/ noč

Dodatna plačila:
- Dodatno ležišče (otroci od 6-12 let) 35 €/noč
- Dodatno ležišče odrasli 42 €/noč
- Otroci do 6 let gratis

Najbolj eko apartmaji v Sloveniji

Ime Ortenia izvira iz rajskega vrta sestavljenega iz raznobarvnih Hortenzij, ki je od nekdaj krasil pobočje pod Podčetrtškim gradom. Slednjega so ohranili in nadgradili z idilično podobo eko apartmajev. V okviru celotnega koncepta eko posesti Ortenia, s 6 studio apartmaji ter vrsto skupnih prostorov za popestritev bivanja, se gostom na najpristnejši možen način pričara povezanost z naravo med tem, ko uživajo v popolnem bivalnem udobju. Ta učinek ustvarjamo s celo vrsto trajnostnih elementov, ki krasijo notranjost apartmajev, od glinenih ometov, kamna, masivnega pohištva, dekorativnih in funkcionalnih eko dodatkov ter dodatkov iz narave ter z veliko transparentnostjo zunanjih sten skozi katere se iz vseh strani projicira naravno okolje v bivalni prostor.

Lokacija

Svet vrhunskih termalnih razvajanj in priljubljenih izletniških točk ob reki Sotli.
Podčetrtek je središče pokrajine ob reki Sotli. Sem vabijo Terme Olimia in vas Olimje s samostanom in eno najstarejših lekarn v Evropi. V minoritskem samostanu Olimje še vedno živijo menihi, ki sledijo tradiciji priprave zvarkov iz zdravilnih zelišč. Travniški sadovnjaki in grad Podsreda so del Kozjanskega parka.
Podčetrtek je s svojo okolico pravi kraj za sprostitev. Raziskujte naravne danosti in gastronomsko podobo Kozjanskega ali pa se prepustite atraktivnim vodnim termalnim dogodivščinam.
Doživite Termalno Panonsko Slovenijo.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.