Mir. Ljubezen. Zdravje. Vila Castanea, Kostanjevica na Krki.

3-dnevni odmik za vse, ki si želite Na boljše. All inclusive – prehrana, nočitvi, trening z Damjano Bakarič, vodeno gibanje in izlet v Krakovski gozd, čas za sprostitev.
do 20 oseb
Zakonska postelja
8 kopalnic
Tv
Klima/ ogrevanje
Parkirno mesto

273€/ osebo*

  • 2x nočitev v Vili Castanea
  • Vsa lokalna prehrana
  • 2x jutranji ritual z limonado in gibanjem
  • Trening Na boljše z Damjano Bakarič
  • Voden izlet skozi Krakovski gozd
  • Čas za delo na sebi, kontemplacijo, čuječnost, polnjenje baterij
  • Oseben pristop in strokovna podpora

Vikend z vsebino in globino

Vikend je namenjen vsem, ki se želite zbuditi v romantičnem malem mestecu Kostanjevici na Krki, jo doživeti in okusiti. Poleg tega si želite vzeti umirjen čas za doživljanje samih sebe preko vsebin, ki jih posreduje Damjana Bakarič. V kolikor Damjane še ne poznate, vam priporočamo ogled njenih videov. Damjanino poslanstvo je navdihovati, vzpodbujati Slovenke in Slovence k mentalni, čustveni in duševni zmagovalni rasti. Si predstavljate slovenski narod miren, poln ljubezni in zdravja? Damjana, težke resnice, katere včasih niti ne rezumemo mentalno, a čutimo emotivno in odzvanjajo v duši poznan odmev, servira brez dlake na jeziku, iz lastnih izkušenj, iz ogromno prebranih knjig in lastnega kontinuiranega, vsakodnevnega dela na sebi. Čuječe. Po žensko. Spoštljivo, Pozitivno in Optimistično. Res nas veseli, da vam jo lahko predstavimo.

O Damjani Bakarič

Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Publicistka, motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na slončkovi spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)

Dobrodošli v Vili Castanea

Vila Castanea se nahaja v samem mestnem jedru Kostanjevice na Krki,  namenjena oddihu, uživanju v naravnih danostih mehke Dolenjske pokrajine, v slikovitih vinorodnih gričih in pomirjujoči reki Krki.
V Vili so vsem devetim sobam namenili prav posebno pozornost. Pod visokimi stropovi vas pričakujejo sodobno urejene, opremljene z vsem udobjem 21. stoletja, a hkrati romantične in s posluhom za detajle. Za vaše popolno udobje so poskrbeli z izbranim pohištvom iz naravnih materialov, s tkaninami v umirjenih barvnih odtenkih ter s posluhom za detajle.

Dobro jutro z limonado in jutranjim gibanjem

Voda z limono čisti črevesje in ves prebavni trakt, tako da spira toksine iz črevesa. Prav zato je odlična za začetek dneva. Topla limonada na tešče bo izboljšala vašo presnovo, poskrbela za lepo kožo in razstrupljanje telesa. Krepi imunski sistem. Ker jo boste spili zjutraj na tešče, boste telesu zagotovili dobro absorbcijo vitamina C in vaš organizem boste že zjutraj okrepili s tem pomembnim vitaminom.
Že 10 minut gibanja pred zajtrkom blagodejno vpliva na naše telo in možgane. Na tem vikendu dan začnete z limonado in eno urnim jutranjim gibanjem. Jutranje gibanje nas energijsko prebudi in pospeši metabolizem ter druge fiziološke procese v telesu. Jutranja telovadba sprošča endorfine, hormone sreče, ki pozitivno vplivajo na našo psiho in izboljšujejo razpoloženje, pa tudi na fizično zdravje vsake celice našega organizma. Z jutranjim gibanjem povečamo tudi svojo koncentracijo, ostrino uma in hitrost sklepanja. Ta pozitivni učinek na možgane traja celo do 8 ur.
Najbolj pa bomo zmagali, ko bomo tovrstno jutranjo navado z limonado in gibanjem, vnesli v svoj vsakdan. Ponovimo najmanj 21x. S tem se navadimo na svojo novo, zdravju prijazno navado.

Trening Na boljše.

Tema treninga Na boljše, ki ga vodi Damjana Bakarič, se ukvarja s področjem našega notranjega sveta. Kdo sem? Kakšne so moje misli in prepričanja? Čustva. Ali vem kaj čutim? Se zavedam svojega čustvenega doživljanja? Bolečinsko jedro. Asertivnost. Samospoštovanje. Pridobili bomo informacije, načine kje in kako začeti delati na sebi. Kako ozaveščati, kako opuščati kar nam ne dela dobro in kako razviti za nas bolj zdrava delovanja. V kolikor pa smo morda o tem že bolj vešči, pa seveda še dodatne uvide. Pridobili bomo pomoč, pogum in navdih za korake na svoji poti do čimbolj trajnega občutenja miru, ljubezni in s tem zdravja. Pripravite radovednost, pogum in vprašanja za novo doživetje vas samih. In tudi po tem vikendu trenirajte Na boljše, še naprej.

Kostanjeviška kulinarika

Na tem odmiku je poskrbljeno tudi za vso prehrano. V treh dneh bomo okušali hrano okoliških domačih gostiln, pripravljeno z ljubeznijo in z lokalnimi sestavinami. Priporočamo pa vam, da okusite tudi Kostanjeviški sladoled in domače pivo.

Krakovski gozd, največji nižinski gozd v Sloveniji

Krakovski gozd leži severno od Kostanjevice na Krki. Gozd je mokrišče, ki ga poplavlja reka Krka. Ime je dobil po mestni četrti Krakovo v Ljubljani. V gozdu rastejo hrast, beli gaber in črna jelša. V njem prebiva veliko ogroženih živalskih in rastlinskih vrst. V sredini gozda je 40 hektarjev velik del, ki je bil leta 1952 razglašen kot pragozdni rezervat. V tistih, ki ste bolj naravoslovno usmerjeni, bo Krakovski gozd vzbudil raziskovalni duh, v tistih pa, ki ste po duši romantik, pa občutek nečesa veličastnega, magičnega, sanjskega in na trenutke tudi strašljivega. Priporočamo, da si ta ogromen, največji nižinski gozd v Sloveniji in eden redko ohranjenih nižinskih gozdov v Evropi, ogledate v organizirani skupini. Krakovski gozd je poplavljen tudi vedno takrat, ko poplavlja reka Krka. In prav zaradi tega spada med tako imenovana mokrišča.
Pot skozi Krakovski gozd se imenuje Resslljeva pot in je ime dobila po češkem gozdarju Josefu Resslu, ki je v devetnajstem stoletju Krakovski gozd premeril in prehodil po dolgem in počez in ga popisal, izmeril in ustrezno označil. Drugače pa je bil Josef Ressel človek, ki je izumil ladijski vijak, stiskalnico za grozdje in še več tega.

Cena in pogoji

Cena 273€ velja za spanje v dvoposteljni sobi, za obe nočitvi. Pridite s prijateljem ali prijateljico. V primeru, da želite biti v sobi sami, je potrebno doplačilo, in sicer 40€ za obe noči 
Število kapacitet je omejeno zato, si organizator dovoljuje pravico za spremembo cene in pogojev. Splošni pogoji in navodila agencije Slonček.
Možnost doplačila: zavarovanje riziko odpovedi.
Vikend se izvede v primeru najmanj 8 prijavljenih.

Vse dodatne ter nadaljnje informacije in podatke za plačilo prejmete po prijavi, na vaš elektronski naslov. Pričakujte tudi naš klic.

Lokacija

Kostanjevica na Krki – kjer se nižinski Krakovski pragozd počasi vzpenja v hribovite, zelene Gorjance.
Kostanjevica na Krki, tudi Kostanjevica ob Krki, je mestece na jugo-vzhodnem delu Slovenije. Osrednji del naselja leži na umetnem otoku na reki Krki.
Ime kraja naj bi izviralo iz besede »Kostel«, utrjene cerkve s taborom. Je najstarejše (od leta 1252) in hkrati tudi najmanjše mesto na Dolenjskem. S starim mestnim jedrom na umetnem otoku na reki Krki, v podnožju Gorjancev, se je razvila blizu gradu Landestrost. Zaradi pogostih poplav se je mesteca oprijelo ime »dolenjske Benetke«. Na Benetke pa asociira tudi vrsta kulturnih spomenikov in umetniških zbirk, ki si jih obiskovalci tukaj lahko ogledajo.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.