Medena vas

Lesene hiške v obliki satovja bodo pričarale pravo medeno razvajanje. Tik ob gozdu, stran od mestnega vrveža in ob žuborenju slapov naravnega bazena.
15 oseb
5 kopalnic
Wi-fi
Klima/ogravanje
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

V naravo po zdravje in ljubezen.

V Savinjski dolini, tik ob Mozirju je na dišečem travniku cvetlic zrasla prava dežela čebelic. Za družine z otroci bo to nepozabna pustolovščina. Za pare pa izjemna izkušnja polna romantike. Štiri hiške v obliki satovja Maja, Vili, Flip, Kasandra so opremljene s spalnico, čajno kuhinjo, kopalnico in zasebnim Wellness kotičkom (savna in masažna kad).

Hiška Maja

Velika 33m2 in primerna za dve osebi. Opremljena je s kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico, s finsko savno in masažno kadjo, spalnico z dvema ločenima posteljama. V poletni sezoni je vsem gostom na voljo zunanji bazen, ležalniki in senčniki brez dodatnega doplačila.

Hiška Vili

Velika 44m2 primerna za oddih v dvoje ali z družino. Opremljenost s kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico z infra savno, spalnico z zakonsko posteljo in pogradom. V spodnjem delno odprtem delu pa se nahaja jacuzzi in terasa.

Hiški Flip in Kasandra

Čaroben prostor za počitnice v dvoje ali za družino. V hiški je kopalnica, opremljena kuhinja s hladilnikom, kuhalno ploščo in jedilno mizo. Spalnica v kateri je zakonska postelja in pograd. Finska savna in masažna kad pa daje hiški še posebno unikatnost in možnost uživanja zasebnega razvajanja.

V poletni sezoni je vsem gostom na voljo zunanji bazen, ležalniki in senčniki brez dodatnega doplačila.

Doplačilo enodnevni najem hišk: 30 €

Hiška Benjamin

Zasebno medeno razvajanje v dvoje: 4-urni Medeni paket za vaju

Hiška Benjamin je ustvarjena za zasebno wellness razvajanje. Opremljena je s finsko savno, masažno kadjo, posteljo in kopalnico.

Prepustite se razvajanju v edinstveni hiški v obliki satovja. Savne vas bodo ogrele, masažna kopel bo poskrbela za edinstveno sprostitev, medena maska in solni piling pa bosta nahranila in očistila vašo kožo.

Dodatna oseba: 5€/uro, dodatna ura 7€/osebo. 15% popust pri izbiri masaž v wellness centru Skok Mozirje. Možne so tudi vzporedne masaže v paru.

Restavracija Gaj

Restavracija Gaj Mozirje leži na čudoviti legi ob reki Savinji, ki s svojo čistostjo in bogastvom ribjega življa privablja ribiče in druge goste iz Slovenije in vse Evrope. Nahaja se tik ob ekološko hortikulturnem biseru Mozirskem gaju in je obdana z borovci in objekti Športnega parka Mozirje. Restavracija slovi po gostoljubju in odličnosti.

Wellness center

Wellness Skok ponuja zasebno wellness razvajanje v zasebnem prostoru s savnami in jacuzzijem. Na izbiro so vam zeliščna savna z barvno kromaterapijo, finsko savno s solnimi zidaki in infra savna. Na voljo je tudi romantična masažna kopel. Bogat nabor masaž in drugih storitev.

Aktivnosti

Savinjska regija je prava zakladnica narave in dediščine. Številne naravne znamenitosti, zavarovana območja in rezervati, bogata zgodovina, pestra kulturna dediščina, na katero so Savinjčani še posebej ponosni.

Lokacija

Dobrodošli v Zgornji Savinjski dolini, deželi raznolikih doživetij. Pisana slika narave, zelenih in navdihujočih kotičkov alpskega sveta, aktivnih pustolovskih potepanj, zdrave in sproščujoče energije.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.