Hotel Grad Otočec

Pravljično podobo gradu, obdanega z mogočnim grajskim obzidjem, čudovito dopolnjuje prelepi zeleni park, ki ponuja prijetno senco tudi v največji poletni pripeki.
32 oseb
32 postelj
15 kopalnic
Wi-fi
Klima/ogrevanje
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Udobje hotela Grad Otočec

16 razkošno opremljenih klimatiziranih sob in suit ima različne stopnje udobja, vsem pa je skupna osnovna sodobna oprema: pohištvo iz naravnih materialov, televizor, kabelski internetni priključek, mini bar telefon in sušilnik za lase.

Dovršene hotelske sobe

10 stilsko dovršenih dvoposteljnih sob hotela Grad Otočec ima pomirjajoč pogled na Krko in grajski park. Udobje grajskih soban zagotavlja skrbno izbrana oprema, kopalnice z običajno ali masažno kadjo in dežnim tušem pa vas bodo navdušile tudi z drobnimi pozornostmi.
Junior suiti, ki gledata na sanjavo Krko in skrbno negovani grajski park, imata poleg spalnice za dve osebi tudi prostoren dnevni prostor. Izbrana oprema iz naravnih materialov je v pomirjujočih toplih rjavih tonih. Udobno zavetje pa boste našli tudi v grajski kopalnici s kotno kopalno kadjo in bidejem.

Prostorne grajske sobane

Kot nalašč za družine je suita z dvema ločenima spalnicama in s pogledom na grajski stolp in leseni mostiček čez Krko. V večji spalnici vas čaka udobje grajske sobane z veliko posteljo, divanom, mizico in stolčkoma. Nekoliko manjša druga spalnica pa je primerna za otroka. V grajski kopalnici z veliko kotno masažno kadjo, ločenim tušem in dvema umivalnikoma se boste povsem sprostili in se pripravili na nove izzive. V suiti lahko prespijo do štiri osebe.

Vključeno v ceni:

  • nastanitev z zajtrkom
  • neomejen vstop v savne in bazene v Hotelu Šport
  • brezplačna uporaba interneta
  • neomejen vstop v fitnes v Športnem centru Otočec
Popusti za otroke: Otroci do 5,99. leta starosti bivajo brezplačno, 50 % popust na bivanje za prvega otroka od 6. do 11,99. leta starosti v sobi z dvema odraslima, drugi otrok od 6. do 11,99. leta starosti biva brezplačno, 50 % popust za bivanje tretjega (oz. ostalih) otroka od 6. do 11,99. leta starosti; 20 % popust na otroke do 11,99. leta na osnovnem ležišču.

Ostali popusti:
Paketni popusti: 2 noči: 5 %, 3 noči: 10 %, 4 noči: 15 %, 5 noči in več: 20 %.
Tretja oseba v dvoposteljni sobi ima 20 % popusta.

Restavracija Grad

Chef Nejc Ban vam bo v intimnem vzdušju pričaral na krožnik pravo simfonijo okusov. Svež, poln okus njegovih jedi je posebno doživetje, v katerem boste zlahka prepoznali navdih Dolenjske. Sestavine za te jedi nikoli ne potujejo daleč, veliko jih pride kar z našega Grajskega vrta.

Lokacija

Ne prezrite slikovite okolice gradu Otočec, edinega vodnega gradu v Sloveniji. Čudoviti grajski park je nastal najverjetneje na prelomu iz 18. v 19. stoletje, v njem pa rastejo številne avtohtone drevesne vrste, kot so črna jelša, bela vrba in črni topol, in tudi eksotična drevesa. V reki Krki živi kar 32 vrst rib. Posebnost, svojevrstna atrakcija Otočca, so beli labodi grbci, ki so jih tu naselili leta 1968, danes jih je že več kot 50.
Na Otočcu vam zaradi obilice priložnosti zlepa ne bo zmanjkalo idej za doživetja. Strastni športniki imate na voljo tako čudovito naravo kot profesionalno opremo in prostore za šport. V pravljičnem gradu Otočec bodo uživali gurmani in ljubitelji vin, tu pa znamo poskrbeti tudi za res sanjske poroke in druga srečanja na najvišji ravni. V neposredni bližini pa je eno najlepših igrišč za golf v Sloveniji.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.