Nagradna igra - Turistična agencija Slonček

Podarimo bon za 1x nočitev za 2 osebi - Avber 9B Resort (Tiny House)” (02.04.2021 - 09.04.2021)

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre “Podarimo bon za 1x nočitev za 2 osebi - Avber 9B Resort (Tiny House)”  je Slonček d.o.o., Kosovelova 4B, Sežana, 6210 Sežana. Organizator izvaja nagradno igro v promocijske namene in v sodelovanju z Avber 9B Resortom. 

Trajanje nagradne igre 

Nagradna igra traja od 02.04.2021 - 09.04.2021 na uradnem Instagram profilu https://www.instagram.com/sloncek_napotidozivetja/

Postopek

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki imajo stalno prebivališče v kateri izmed EU držav. Mlajši od 15 let lahko v nagradni igri sodelujejo s pisnim soglasjem staršev oz. zakonitih zastopnikov. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe ki všečkajo in sledijo obema Instagram profiloma SLONČEK Travel Agency Slovenia in 9b Alternative Green Holiday in v komentar pod nagradno igro pravilno označijo najmanj eno osebo s katero bi nagrado delili. Pravilna označitev je z znakom @ pred imenom osebe (ali več oseb), ki jo uporabnik želi označit.

Postopek izbire zmagovalca

Zmagovalca nagradne igre bomo izžrebali preko za ta namen primernim programom, med vsemi sodelujočimi, ki so izpolnili vse pogoje nagradne igre. V primeru, da se pojavi kot zmagovalec oseba, katera ni izpolnila vseh treh pogojev, se postopek ponovi dokler se ne prikaže oseba, ki je izpolnila vse 3 pogoje. Žreb bo potekal v ponedeljek, 12.04.2021 na sedežu podjetja na naslovu Kosovelova 4b, 6210 Sežana. Zmagovalko/ca bomo razglasili v ponedeljek 12.04.2021 na uradnem Instagram profilu SLONČEK Travel Agency Slovenia.

Nagrada: Bon za 1x nočitev za 2 osebi - Avber 9B Resort (Tiny House).

Obveščanje nagrajencev in oblika izplačila nagrade

Nagrajenko/ca bomo obvestili v ponedeljek, 12.04.2021 preko Instagram profila SLONČEK Travel Agency Slovenia in ga pozvali, da nas kontaktira. Nagrajenka/ec lahko nagrado v obliki bona prevzame na sedežu podjetja na Kosovelovi 4b v Sežani ali se mu v skladu z dogovorom bon v vrednosti 1x nočitve za 2 osebi v Tiny House v Avber 9B Resortu, po pošti pošlje na dom. 

Skladno z Zakonom o dohodnini ter Zakonom o davčnem postopku mora nagrajenec za prevzem nagrade obvezno posredovati organizatorju kopijo osebnega dokumenta in kopijo davčne številke. Organizator bo od nagrade obračunal in plačal akontacijo davka od osebnih prejemkov v skladu z veljavnimi predpisi. Izžrebancem se po Zakonu o dohodnini bruto vrednost nagrade všteva v davčno osnovo. Organizator nagradne igre bo izračunal akontacijo dohodnine in davčni odtegljaj odtegnil hkrati z obračunom drugega dohodka v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitne druge davčne obveznosti bremenijo nagrajence. 

Koriščenje nagrade in ostali pogoji

Koriščenje nagrade v hiši Tiny je mogoče od 15.4.21’ do 31.12.21’ , razen v visoki sezoni (Novo letni čas, zimske počitnice)

za rezervacijo oseba pošlje mail na elektronski naslov: resort@9b.si , s pripisom koriščenje bona nagradne igre Slonček, termina koriščenja, svoje telefonske številke
bon je vnovčljiv do konca leta 2021 in samo 1x, ni ga pa mogoče zamenjati za gotovino
v zagotovilo/potrditev rezervacije nam oseba pošlje darilni bon. S tem je rezervacija urejena 
dan pred prihodom gostu pošljemo vsa navodila za vstop in bivanje v resortu
koriščenje bona je možno do konca leta 2021, od ponedeljka do četrtka/ praznični termini izključeni
možnost podaljšanja bivanja ob predhodni potrditvi razpoložljivosti z doplačilom
v primeru tatvine ali drugačne morebitne odtujitve 9B Resort  ne odgovarja

Komisija

Za organizacijo, izvedbo in nadzor nad potekom nagradne igre ter žrebanjem nagrajenk/cev skrbi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja. Nagrade niso zamenljive za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretje osebe. 

Zasebnost in varstvo podatkov 

Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, da jih bo uporabljal izključno za namene nagradne igre. Udeleženci se s sodelovanjem v nagradni igri strinjajo, da organizator po določbah Zakona o varstvu osebnih podatkov obdeluje osebne podatke za namene izvedbe in dokončanja te nagradne igre, kar vključuje tudi objavo imena nagrajenk/cev na profilih uradnih družabnih omrežij podjetija. Podatki nagrajenk/cev ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom ali v namene, ki bi jim kakorkoli škodovali. 

Ostale določbe

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju organizatorja Slonček d.o.o., ter vseh z njim povezanih podjetij in njihovi ožji družinski člani ter druge fizične in pravne osebe, ki kakor koli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre. 

Veljavnost pravil

Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakorkoli povezane s nagradno igro in izdajo nagrade ter udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletni strani www.sloncek.si. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do spremembe pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator obveščal z objavami na istem spletnem mestu. 

Za dodatne informacije se lahko zainteresirani obrnejo na info@sloncek.net . Pogoji in pravila se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Za vsebino, ki jo uporabnik naloži, podjetje Slonček d.o.o., ne odgovarja, odgovornost nosi uporabnik, ki je objavil komentar ali fotografijo. Podjetje Slonček d.o.o. ne odgovarja za vsebino komentarjev na družabnih omrežjih. Za tolmačenje pravil je pristojen organizator, s sodelovanjem v nagradni igri pa udeleženec sprejme ta pravila in z njimi soglaša. Rezultati žrebanja so dokončni in zoper njih ni ugovora po teh pravilih. Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: info@sloncek.net

Za vse informacije se prosim obrnite na naš e mail info@sloncek.net, oz pokličite na telefonsko številko 041 653 401. V primeru, da ne odgovorimo na vaš klic, vas pokličemo nazaj, takoj ko bomo imeli čas.

Izjava

Instagram na nikakršen način ni povezan z nagradno igro in ne prevzema nobene odgovornosti za njeno izvedbo.