Nagradna igra - Turistična agencija Slonček

Podarimo "1x nočitev v izbranem apartmaju Tromostovje za dve osebi" (31.05.2021 - 07.06.2021)

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre “Podarimo bon za 1x nočitev v izbranem apartmaju Tromostovje za dve osebi”  je Slonček d.o.o., Kosovelova 4B, Sežana, 6210 Sežana. Organizator izvaja nagradno igro v reklamne namene. 

Trajanje nagradne igre 

Nagradna igra traja od 31.05.2021 - 07.06.2021 na uradnem Facebook Turistična agencija Slonček - Na poti doživetja in Instagram profilu

Postopek

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji (razen s.p.-ji). Mlajši od 15 let lahko v nagradni igri sodelujejo s pisnim soglasjem staršev oz. zakonitih zastopnikov. V nagradni igri lahko sodelujejo osebe ki všečkajo IG in Fb profila @agencijasloncek in @TromostovjeApartments in v komentar pravilno označijo osebe s katero bi nagrado delili. Pravilna označitev je z znakom @ pred imenom osebe, ki jo uporabnik želi označit.

Postopek izbire zmagovalca

Preko za ta namen primernim programom, med vsemi sodelujočimi, ki so izpolnili vse pogoje nagradne igre, bomo izžrebali 1 nagrajenko/nagrajenca. V primeru, da se pojavi kot zmagovalec oseba, katera ni izpolnila vseh treh pogojev, se postopek ponovi dokler se ne prikaže oseba, ki je izpolnila vse 3 pogoje. Žreb bo potekal v ponedeljek, 07.06.2021 na sedežu podjetja na naslovu Kosovelova 4b, 6210 Sežana. Zmagovalca bomo razglasili v ponedeljek 07.06.2021 na uradnem Facebook in Instagram profilu turistične agencije Slonček oziroma najkasneje konec tistega tedna.. 

Nagrada:  “1x nočitev v izbranem apartmaju Tromostovje za dve osebi”

Obveščanje nagrajencev in oblika izplačila nagrade

Nagrajenca bomo obvestili v ponedeljek 07.06.2021 na uradnem Facebook in Instagram profilu Turistična agencija Slonček. Nagrajeneci lahko nagrado v obliki bona prevzamejo na sedežu podjetja na Kosovelovi 4b v Sežani ali se jim v skladu z dogovorom bon za 1x nočitev v apartmaju Tromostovje za 2 osebi po pošti pošlje na dom. 

Skladno z Zakonom o dohodnini ter Zakonom o davčnem postopku mora nagrajenec za prevzem nagrade obvezno posredovati organizatorju kopijo osebnega dokumenta in kopijo davčne številke. Organizator bo od nagrade obračunal in plačal akontacijo davka od osebnih prejemkov v skladu z veljavnimi predpisi. Izžrebancem se po Zakonu o dohodnini bruto vrednost nagrade všteva v davčno osnovo. Organizator nagradne igre bo izračunal akontacijo dohodnine in davčni odtegljaj odtegnil hkrati z obračunom drugega dohodka v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitne druge davčne obveznosti bremenijo nagrajence. 

Koriščenje nagrade in ostali pogoji

Koriščenje nagrade Apartmaji Tromostovje je mogoče od 15.6.2021 do 15.12.2021, po predhodnem dogovoru in rezervaciji termina, po telefonu 051-403-403 ali po mailu info@tromostovje.com. 

  • 1x nočitev v izbranem apartmaju Tromostovje za dve osebi, glede na razpoložljivost
  • turistična taksa za dve osebi
  • za vsako dodatno osebo je potrebno doplačilo 20 eur/noč/osebo
  • 50% popust na vsako nadaljnjo nočitev 
Komisija

Za organizacijo, izvedbo in nadzor nad potekom nagradne igre ter žrebanjem nagrajencev skrbi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja. Nagrade niso zamenljive za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretje osebe. 

Zasebnost in varstvo podatkov 

Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, da jih bo uporabljal izključno za namene nagradne igre. Udeleženci se s sodelovanjem v nagradni igri strinjajo, da organizator po določbah Zakona o varstvu osebnih podatkov obdeluje osebne podatke za namene izvedbe in dokončanja te nagradne igre, kar vključuje tudi objavo imena nagrajencev na profilih uradnih družabnih omrežij podjetja. Podatki nagrajencev ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom ali v namene, ki bi jim kakorkoli škodovali. 

Ostale določbe

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju organizatorja Slonček d.o.o., ter vseh z njim povezanih podjetij in njihovi ožji družinski člani ter druge fizične in pravne osebe, ki kakor koli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre. 

Veljavnost pravil

Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakorkoli povezane s nagradno igro in izdajo nagrade ter udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja nagradne igre v celoti na vpogled na spletni strani www.sloncek.si Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do spremembe pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator obveščal z objavami na istem spletnem mestu. 

Za dodatne informacije se lahko zainteresirani obrnejo na info@sloncek.net . Pogoji in pravila se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Za vsebino, ki jo uporabnik naloži, podjetje Slonček d.o.o., ne odgovarja, odgovornost nosi uporabnik, ki je objavil fotografijo. Podjetje Slonček d.o.o. ne odgovarja za vsebino komentarjev na družabnih omrežjih. Za tolmačenje pravil je pristojen organizator, s sodelovanjem v nagradni igri pa udeleženec sprejme ta pravila in z njimi soglaša. Rezultati žrebanja so dokončni in zoper njih ni ugovora po teh pravilih. Za dodatne informacije o nagradni igri lahko pišete na elektronski naslov: info@sloncek.net

Za vse informacije se prosim obrnite na naš e mail info@sloncek.net, oz pokličite na telefonsko številko 041 653 401. V primeru, da ne odgovorimo na vaš klic, vas pokličemo nazaj, takoj ko bomo imeli čas.

Izjava

Facebook in Instagram na nikakršen način nista povezana z nagradno igro in ne prevzemata nobene odgovornosti za njeno izvedbo.