Villa MAJDA

Nov 4-zvezdnični butični hotel pod kraškim robom. Dobrodošli vsi, še posebej pa je to popolna lokacija za vaše nepozabno poročno doživetje.
12 oseb
6 postelj
6 kopalnic
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Nov 4-zvezdnični butični hotel pod kraškim robom

Villa Majda se nahaja na prelepi lokaciji na robu vasice Osp, ki predstavlja stičišče med kraškim in istrskim svetom in je dobro izhodišče za različne izlete.

Rustikalna istrska vila z zunanjim bazenom in prečudovitim zelenim vrtom, bo poskrbela za vaš popoln oddih in absolutno sprostitev. Da bomo lahko vsem gostom, ki si želijo miru in sprosititve, zagotovili največje možno udobje, morajo biti vaši otroci stari najmanj 12 let, da se vam lahko pridružijo.

Šest zasebnih sob

Za vas smo uredili in sodobno opremili pet dvoposteljnih sob superior z velikimi zakonskimi posteljami in zasebnimi kopalnicami, in pa eno dvoposteljno sobo deluxe, ki jo odlikuje še pogled na zeleno kuliso. Vse sobe so klimatizirane, v njih najdete tudi TV zaslone, celotna hiša pa je opremljena z brezžično internetno povezavo.

V Villi Majdi vam vsako jutro postrežemo s svežim zajtrkom, veseli pa bomo, če se nam boste pridružili tudi za večerjo. Za vas izbiramo samo najbolj kakovostne in domače sestavine, ki se na krožnikih odražajo v najboljših okusih. Na naših krožnikih prevladuje sezonska zelenjava, ki je vsako jutro skrbno nabrana na naši njivi. Postregli pa vam bomo tudi z domačim oljčnim oljem.

Uživajte v okusih

V Villi Majdi vsak dan zadiši po svežih lokalnih dobrotah iz domače njive. V naših za vas skrbno pripravljenih okusih boste lahko uživali v prečudoviti jedilnici ali pa kar na prostorni terasi ob bazenu, kjer boste prisluhnili še petjem ptic ali škržatov. Vsako jutro vas bo pričakal samopostrežni zajtrk, v katerem boste lahko uživali do 11. ure. Do takrat pa nam prav tako tudi sporočite, če se želite pri nas razvajati še z večerjo. Za vas bomo vsak večer pripravili posebno kulinarično doživetje. Prepričani smo, da se boste radi prepustili izboru jedi in okusov, ki jih bomo pripravili za vas. Na naših krožnikih bo sicer vedno prevladovala sezonska zelenjava, postregli pa vam bomo tudi z domačim oljčnim oljem.

Lokacija

Slovenski del Istre, tako kot tudi ostale dele Istre, nekateri delijo na deželo bližje morju, tako imenovano »modro Istro«, in na deželo bolj v notranjosti, »zeleno Istro«. Slovenska Istra obsega približno 120 naselij. Najbolj spremenjeno podobo imajo obmorska središča, kot so Koper, Izola, Piran in Lucija, z bližnjimi turističnimi kapacitetami. Osp je vaško naselje v Bregu, ob vznožju kraškega roba, nedaleč od Črnega Kala, v Mestni občini Koper. Med Kraškim robom in Jadranskim morjem je slovenska Istra košček pokrajine, kjer je podnebje še posebej prijazno, zemlja radodarna in ljudje povsem gostoljubni. Tradicija dobrega življenja preprostih ljudi se tu prepleta z vplivi beneške kulture, ki je zaradi strateške lege tega območja tu že zgodaj pustila svoje korenine. Vse to pa je začinjeno s svežo sapico sodobnih urbanih okolij.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.