Posestvo Peterc

Le dobro uro iz Ljubljane in v neposredni soseščini doline Soče, Krasa in Furlanije. Luksuzni oddih v Goriških Brdih, ki kar kliče po romantiki.
4 osebe
2 kopalnici
Wi-fi
Klima/ogravanje
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Potopite se v udobje

Individualno zasnovani in unikatni prostori, ki ustvarjajo imenitno a sproščeno vzdušje. Naše sobe so opremljene z okusom in željo po vašem udobju in sproščenem uživanju. Veličasten razgled onkraj vinogradov vse do morja, elegantno pohištvo, izbrane starine in avtorska likovna dela.

Superior soba z razgledom

Naše sobe so opremljene z razkošno zakonsko posteljo in vsem udobjem, ki ga pričakuje zahteven in izkušen popotnik: TV (ali po želji soba s knjigami!), brezplačen WiFi, brezplačna voda in vino, ter izbor najboljših pravih čajev in lokalno nabranih zeliščnih čajev.

Deluxe soba s teraso

Kopalnica s prvovrstno italijansko keramiko in armaturami, luksuznimi mili francoske hiše Hermes in snežno belimi brisačami iz najfinejšega frotirja.

Na posestvu Peterc spanec ni zgolj dobrodošla spremljava vašega oddiha, temveč si aktivno prizadevamo za to, da boste našli pravi recept za trden spanec.

Umetnost spanja

Vaš dober spanec in počitek je za nas na posestvu Peterc izjemnega pomena. Zato smo se posebej osredotočili prav na to področje in vam pripravili obljubo, da boste deležni počitka, kot si ga želite:
 • polkna in/ali zatemnitvene zavese v sobah
 • premium vzmetnice
 • ergonomski in hipoalergeni vzglavniki
 • zelo gosto tkana posteljnina iz čiste bombažne preje
 • priporočila za boljši spanec ob vaši postelji
 • izbrani zeliščni čaji in botanični poparki iz lokalno nabranih in pridelanih zelišč in cvetlic (VONJ POLETJA) postreženi v sobo na željo gosta
 • brezplačen »spalni komplet« (maska za oči & zamaški za ušesa)
 • aromaterapijski hidrolat sivke ali melise kot dišava za blazino (VONJ POLETJA)
Na vašo željo lahko z našo terapevtko preizkusite tudi posebne vaje ali masaže prilagojene prav vam, za popolno sprostitev in še popolnejši spanec po vaši meri.

Razpršena restavracija

Našim gostom so na voljo ne le vrhunske nastanitve in odlični zajtrki, temveč tudi izviren nov koncept polpenziona. Namesto, da se za celoten čas bivanja zavežete h kosilu ali večerji tam kjer tudi bivate, lahko sedaj uživate v raznolikosti vsak dan drugačne gastronomske izkušnje brez nadležnega iskanja prave restavracije ali gostilne, ukvarjanja z rezervacijami ali celo iskanjem poti in prevozom tja in nazaj. Za vse to poskrbimo mi!

Terroir

Briški terroir, naša zemlja, naš teren, podnebje in tradicija tvorijo idealne pogoje ne le za najboljša vina, temveč tudi za odlično in svežo hrano:
 • Svetovno priznana in nagrajena oljčna olja
 • Znamenite briške češnje, marelice, breskve in slive
 • Sadna žganja in tropinovci
 • Kostanj, kaki, granatna jabolka
 • Sivka, zelišča, gobe
 • Divjačina in sušene mesnine

Aktivnosti

Vse naše aktivnosti krojimo po meri gosta. Imamo bogat izbor predlogov. Od kuharskih tečajev, sezonskega obiranja sadja in oljk, sezonskega kina, piknika ter opazovanja zvezd v vinogradu do degustacij in vinskih tečajev, ribolova, fotografiranja v naravi, opazovanja divjadi, lova, foto lova in gozdnega potepanja, kjer spoznavate divje cvetice in zelišča, gobarite, nabirate užitne rastline in “divjo” hrano.

Lokacija

Spoznajte Kojsko, razlóženo briško naselje s 300 prebivalci, nad katerim se dviga mala vzpetina (290 m) s cerkvico Svetega Križa (nekdanji znemeniti romarski kraj). Ustno izročilo govori o Svetem Križu na jezeru, in res izvirajo pod hribom številni studenci. Kraj je edinstveno razgledišče, od koder se v lepem vremenu vidi vse do Alp in Jadrana. Danes je Kojsko izrazito vinogradniški kraj.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.