Pisarna med vinogradi

Na posestvu Peterc lahko svojo utečeno rutino dela od doma pomaknete v višjo prestavo in delate kar pri nas. Le dobro uro iz Ljubljane in v neposredni soseščini doline Soče, Krasa in Furlanije.
4 osebe
2 kopalnici
Wi-fi
Klima/ogravanje
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Kaj je pisarna med vinogradi?

Elegantna prostorna soba z razgledom čez vinograde vse do morja, osebni asistent z znanjem tujih jezikov, prigrizki in pijača na voljo ves dan, brezplačno pranje in likanje, odlična vina, sveže pripravljena sezonska hrana ter širok nabor dejavnosti v naravi, ki vam pomagajo ohranjati kondicijo. Morda se sliši kot pobožna želja nekoga, ki je že naveličan dela od doma v času prepovedi druženja, a na posestvu Peterc Vas čaka vse našteto in še več za prijetno in uspešno delo na daljavo.

Kaj je vključeno?

  • Hitra internetna povezava (do 50/15 Mbps) WiFi ali ethernet
  • Brezplačna pomoč večjezičnega osebnega asistenta
  • Dežurna tehnična podpora (povezljivost, tiskanje, skeniranje, itd.)
  • Parkiranje
  • Gourmet zajtrk in zdravi prigrizki tekom delovnega dne
  • Degustacije vina
  • Pranje&likanje
  • Na željo gosta sveže pripravljeno kosilo in/ali večerja (doplačilo)
  • Masaža in/ali vadba z zasebnim trenerjem na željo gosta (doplačilo)

Spremenite okolje in poiščite nov navdih!

Delo v čudovitem okolju, ki vam je v navdih in spodbudo, ponuja drugačno perspektivo in navdaja s svežo energijo. Osvobodite se vsakodnevnih gospodinjskih obveznosti in si privoščite še kako potreben pobeg. Bodite povezani s samim seboj in z vašim delom. Izkušnjo dela na daljavo dvignite na višjo raven in se po opravljenem delu odločite za vinsko izobraževanje, kuharski tečaj ali kaj drugega iz nabora naših doživetij.

Lokalno pridelana hrana

Naš najvišji postulat je ponujati lokalno, sezonsko, zdravo in čisto hrano. Zato sodelujemo s skrbno izbranimi bližnjimi dobavitelji. Kar mi kot družina jemo vsak dan radi delimo z Vami, našimi gosti. Sezonsko sveža, čista in zdrava hrana, skrbno pripravljena za vas in za nas.

Aktivnosti

Vse naše aktivnosti krojimo po meri gosta. Imamo bogat izbor predlogov. Od kuharskih tečajev, sezonskega obiranja sadja in oljk, sezonskega kina, piknika ter opazovanja zvezd v vinogradu do degustacij in vinskih tečajev, ribolova, fotografiranja v naravi, opazovanja divjadi, lova, foto lova ing ozdnega potepanja, kjer spoznavate divje cvetice in zelišča, gobarite, nabirate užitne rastline in “divjo” hrano.

Lokacija

Spoznajte Kojsko, razlóženo briško naselje s 300 prebivalci, nad katerim se dviga mala vzpetina (290 m) s cerkvico Svetega Križa (nekdanji znemeniti romarski kraj). Ustno izročilo govori o Svetem Križu na jezeru, in res izvirajo pod hribom številni studenci. Kraj je edinstveno razgledišče, od koder se v lepem vremenu vidi vse do Alp in Jadrana. Danes je Kojskoizrazito vinogradniški kraj.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.