KRASNA

Dobrodošli v Hiši Krasna, v butičnem hotelu in vrhunski restavraciji sredi Krasa. Dobitnica Michelin Plate Award 2020 in 2021.
Max. 16 oseb
16 ležišč
6 kopalnic
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Hiša gostoljubnosti v srcu Krasa

Hiša Krasna predstvalja vrhunsko restavracijo in manjši družinski hotel s šestimi sobami, ki so izjemno prostorne, svetle ter opremljene za udoben in sproščujoč oddih. Suite dopolnjuje še kamniti kletni hram za degustacije, večnamenska sobana ter slikovit zunanji atrij.

Sprostite se. In se mirno zbudite.

Naj se vam ne mudi. Spoznajte raje naše očarljive sobe. Zarja, Roža, Luna, Vita in Brina so imena naših sob, saj ima vsaka svojo osebnost, svoj značaj in barvo. Vse so nadstandardno velike, svetle ter opremljene tako, da lahko nudijo vrhunsko udobje še tako zahtevnemu gostu. Vsako sobo dopolnjuje elegantna in očarljiva kopalnica.

Nepozabni dogodki in doživetja v naravi

Znano je, da je naša vas Lokev prežeta s posebno energijo. Naj bo tak tudi vaš družinski oddih, obletnica, poroka, zabava ali poslovno srečanje. Prostorna sobana, slikovit atrij in nepozabna kraška pokrajina bosta pričarala nepozabno doživetje sredi narave.

Restavracija z Michelin Plate Award 2020

Restavracija Hiše Krasna, podobno kot njeni lastniki, združuje tradicionalne sestavine Krasa z divjimi okusi Istre. Vse pod načelom “moderno & domače” ter pod okriljem vrhunskega Chefa Aleša Sirce. Hiša Krasna je za svoje vrhunske krožnike v letu 2020 prejela Michelinovo nagrado Michelin Plate Award.

Vrhunske vinske degustacije

Obisk hrama v kleti Krasne obiskovalce vselej navduši. Gurmanski pečat mu daje poroka vin s kraškim pršutom in svežim kruhom iz krušne peči. Ob dobri hrani in pijači, ki ju užijemo v dobri družbi, se lahko vsak dan spremeni v praznik. Dobrodošli.

Zgodbo Hiše Krasna piše družina Škibin

Uresničile so se nam sanje, odprli smo hišo Krasna in samo 4 leta kasneje prejeli Michelinovo priznanje. Dajana, Boris, Eva in Taja vas bomo z veseljem gostili in razvajali. Ponosni smo, da smo v naši hiši uspeli združiti lepote Istre in Krasa, da vsak dan zadiši po domačih in lokalnih okusih, katere postrežemo s Chefom na sodoben način ter da vedno znova odkrivamo bistvo naše sreče, katero z veseljem delimo z našimi gosti.

Cena za namestitev vključuje:

  • Bogat zajtrk
  • Darilo za dobrodošlico
  • Uporaba terase
  • Parkirno mesto
  • Wi-fi
Minimalni najem sta dve nočitvi.

Lokacija

Kras. Skriti čudež narave. Kras. Pokrajina podzemnih svetov. Kras je zakrasela planota, ki je dala ime kraškemu svetu in kraškim pojavom širom sveta. Njen manjši del je v Italiji, kjer ga Italijani imenujejo Carso. Večji del pa je v jugozahodni Sloveniji, meri 429 km2, na katerih živi cca. 20.000 ljudi. Po zahodni meji Krasa, kjer se planota stika s Padsko nižino, poteka izrazita, več kot tisočletje nespremenjena narodnostna meja med italijansko/furlanskim prebivalstvom na ravnini ter slovenskim na vzpetem svetu.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.