Hotel Histrion New 2020

Med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji se, med Portorožem in Piranom, razprostira letovišče St. Bernardin resort Portorož, v katerem leži tudi povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali.
500+ oseb
276 kopalnic
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Edinstveno doživetje slovenske Istre.

Doživetje čarobne Istre v Hotelu Histrion ponazarjajo zgodbe morja, sonca, istrske kulinarike, tipičnih istrskih zelišč in tradicionalne istrske arhitekture. V prostorni avli hotela vas tako najprej pozdravijo stene suhozidne gradnje, ki je vpisana na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine in je značilna za istrsko okolje, tako kot istrske škure, ki prav tako krasijo prenovljeno avlo hotela.

Sobe in apartmaji

V Hotelu Histrion lahko izbirate med 276 prenovljenimi sobami oljke, sivke in morja, ki jih med dopustovanjem na slovenski obali srečujemo na vsakem koraku. Vsaka med njimi v pastelnih, naravnih tonih modre, vijolične in zelene, s pridihom Istre z razgledi, ki vam vzamejo sapo, ponuja oazo za popolni morski odklop od vsakdana.

Ponudba v sobi

V sobah odseva duh istrske zgodbe skozi elemente morja in piranske soli, sivke ter oljk. Sobe vključujejo balkon, SAT TV, telefon, radio, mini bar, klimatska naprava, pisalna miza, kopalnica – kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, mini bar, sef, storitev bujenja/budilka.

Cena na osebo vključuje:

  • Nočitev z zajtrkom
  • Prost vstop v Laguna Bernardin vodni park za vse goste Bernardin resorta
  • Prost vstop na hotelske plaže, (plaže so običajno odprte od 15.6 do 15.9.)
  • Animacijski program (Julij, August)
  • Brezplačni WIFI
  • Brezplačno parkiranje na zunanjih parkiriščih (garaža EUR 5,00)

Wellness Benedicta

Če združimo čist in bogat morski zrak, sonce, blagodejno sol in blato ter dobrodejna istrska zelišča, dobimo popolno kombinacijo za sprostitev, regeneracijo in vedno dobrodošel umik vase. Prepustite se rokam strokovnjakov, ki vas bodo razvajali s tradicionalnimi tretmaji obogatenimi z lokalnimi sestavinami, kot so morska sol, solinsko blato, slanica, olivno olje, sivka in ostala istrska zelišča. Med sproščanjem v svetu savn, v solni sobi in edinem hamamu v slovenski Istri, ter lepotno nego, vas bodo, poleg istrskih zgodb, na vsakem koraku spremljali tudi edinstveni razgledi na neskončna modrina morja!

Morski vodni park Termaris

Na desni, bolj mirni strani kopališča, vas takoj pozdravi plavalni bazen, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool. Z leve strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen, obkrožen z otroškimi bazeni z zabavnimi igrali, kot nalašč za male ljubitelje vodnih vragolij! Vrhunec družinske zabave vas zagotovo čaka v t. i. 'razigranem bazenu', kjer se boste lahko zabavali ob deroči reki in vrtincih, ki bodo navdušili plavalce vseh starosti.

Lokacija med morjem in soncem

Bernardin je turistični kraj, kjer se na 25 hektarjih med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji razprostira letovišče. Portorož poskrbi za počitnikovanje v celoti. Za vsakogar se najde kaj, bodisi so to družine, pari, upokojenci , druščina prijateljev ali športniki. Za spoznavanje kulinarike se lahko odpravite v najboljše restavracije z pridihom lokalnih dobrot. Plaža in različne aktivnosti vam bodo krajšale in popestrile dan. Ob večerih pa se boste lahko zabavali na festivalih in koncertih. Portorož je prava izbira za vse generacije željne zabave, sprostitve in počitka.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.