Gredič

Gredič je butični hotel, ki združuje bogato zgodovino in sodobne vplive. Ta skriti zaklad Goriških brd s ponudbo na najvišji ravni vas bo očaral s sijajno lokacijo.
20 oseb
10 postelj
8 kopalnic
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Grajski oddih v Brdih

Impresiven gradič je bil zgrajen pred približno 400 leti, popolnoma prenovljen pa je bil leta 2012, pri čemer je ohranil svoj zgodovinski šarm. Gredič s svojo lego odraža tudi značilnosti območja. Zasidran je namreč v regijo z bogato vinsko in kulinarično tradicijo ter mešanico alpskih in mediteranskih vplivov.

Sobe v Grediču

Hotel Gredič ponuja štiri dvoposteljne sobe, dve junior suiti in eno master suito. Ob lepem vremenu lahko naši gostje uživajo v bazenu ali na terasi ob kozarcu penine, popoldanskem čaju ali prigrizku. V ceno sob je vključen bogat zajtrk.

Sobe vključujejo: pogled na slikovito pokrajino, najsodobnejši avdio-video sistemi z bogato izbiro filmov, TV kanalov in glasbe; vinske omarice, založene z izbranimi lokalnimi vini, obsežno knjižnico, kotiček za kavo. Gostoljubnost in postrežba sta tukaj na najvišji ravni.

Dvoposteljna soba

Okusno in individualno opremljene dvoposteljne sobe vključujejo veliko zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo/tušem in toaleto. Sobe v velikosti med 15 in 25 m2 imajo razgled bodisi na gore ali na barvite vinograde.

Junior suita

Dve junior suiti sta individualno opremljeni, poseben poudarek je na udobju in harmoniji. Poleg spalnice z visečim gugalnikom in udobno zakonsko posteljo suiti s površino 50 m2 vključujeta še kopalnico in ločen dnevni prostor z raztegljivo zofo, ki omogoča prenočitev za dva dodatna gosta. Suiti ponujata čudovit razgled na gore.

Master suita

Master suita ni le največja suita v hotelu Gredič, temveč tudi najbolj ekskluzivna. Poleg glavne spalnice z veliko zakonsko posteljo vključuje tudi dodatno sobo z dvema enojnima posteljama, udobno dnevno sobo z veliko zofo, kuhinjsko nišo, jedilno mizo in prostorno kopalnico. Razprostrta na površini 120 m2 s privatnim dostopom z dvigalom, suita nudi obilo zasebnosti in ponuja izjemen pogled na Alpe, vinograde in slikovito pokrajino Goriških brd.

Vrhunsko gastronomsko popotovanje

Gredičevi krožniki odsevajo naše vrednote, izklesane iz ljubezni do kuhanja, spoštovanja naših korenin, lokalnih običajev in tradicije, odgovornosti do narave ter odličnosti pri pripravi. Izbirate lahko med pet-hodnimi meniji, ki vas popeljejo od gozda do briških vinogradov, skozi briško interpretacijo morskih globin ali pa v mozaike skritih vrtov. Lahko pa se prepustite tudi devnemu navdihu našega chefa.

Vinoteka

Gredičeva vinoteka združuje kanček tradicije, elegance ter harmonije in je izjemen prostor za degustacijo bogate zbirke briških vin. Briška vina odražajo značilnosti regije: so raznolika in poživljajoča – a pristna, bogata in elegantna. Unikatno podnebje, kjer se prepletajo alpski in mediteranski vplivi, rodovitna in z minerali bogata zemlja, nadgrajena z znanjem delavnih in inovativnih vinarjev, skupaj ustvarjajo ena od najbolj vznemirljivih vin na svetu. Tempelj penin je poklon široki paleti kvalitetnih penečih vin in številnim vrhunskim vinarjem te unikatne vinske regije, kjer obiskovalci lahko uživajo pri okušanju širokega izbora priznanih lokalnih in evropskih penin ter raznovrstnih vin iz svetovno znanih kleti v Šampanji.

Lokacija

Gredič leži v Goriških brdih, ki zaradi svojega izjemnega podnebja, zaznamovanega z mediteranskimi vplivi, privabljajo obiskovalce skozi celo leto. Regija ponuja številne zanimivosti, kulturne dogodke in možnost za raznovrstne aktivnosti po meri vseh obiskovalcev; tistih, ki se radi predajajo izjemni gastronomiji in sproščujočemu ambientu s čudovitimi razgledi, kot tudi tistih, ki bolj uživajo v aktivnem oddihu, obdani z raznoliko in slikovito pokrajino. Goriška brda so idealna destinacija za rekreativni tek, planinarjenje, kolesarjenje, golf, ogled znamenitosti ali obisk ene izmed številnih odličnih vinskih kleti. Ta bogata vinska regija gosti tudi mnoge tradicionalne dogodke, ki jih ne smete zamuditi, med drugim Praznik češenj, Festival Brda in vino ter martinovanje.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.