6 - dnevni zdravilni dopust

Na voljo vsem, ki iščete alternativo dopustovanju v tujini in si hkrati želite več poglobljene vsebine. Predstavljamo vam možnost bolj organskega dopusta, lokacijsko odmaknjenega od zgoščenih središč in za dušo napolnjujočimi aktivnostmi v naravi.
30 oseb
30 ležišč
5 kopalnic
Ogrevanje/klima
Parkirno mesto

810€/osebo*

 • 5x nočitev pri Tur. kmetiji Abram ali v Lovski koči 
 • Vsa prehrana (zajtrki, kosila, večerje)
 • 5x delavnica Karmična Diagnostika 
 • 4x joga v naravi z Alenko Biček
 • 1x ustvarjanje na platnu z akarilom
 • 1x obred s kakavovim napitkom
 • 1x izdelava orgonita z Robertom Koprivcem
 • 1x gong kopel s Tejo Bajc
 • 1x meditacija ob ognju
 • Parkirno mesto v Vipavi
 • Turistična taksa 

Zdravilstvo

Zdravilstvo je prastara veščina. Zdravilci predindustrijske družbe pa so bili poznavalci človekovega duha in so poleg znanja, kako pozdraviti telo, obvladali tudi zdravljenje duše. Tak naraven način pomoči je v organizmu vzpostavil porušeno ravnovesje. Današnji zdravilci imamo dostop do starih znanj, obenem pa pri svojem delu lahko uporabljamo tudi znanje sodobne medicine in najnovejše tehnologije.

Karmična diagnostika

Karmična diagnostika je taka metoda; osnova ji je danost reinkarnacije, torej ponovnega rojevanja, kot ga uči starodavna indijska miselnost. Metodo je razvil ruski krščanski duhovnik S. N. Lazarev, kar le dokazuje, kako se vsi ljudje sveta srečajo v polju metafizike. Pionir karmične diagnostike v našem prostoru je Marjan Ogorevc, ki že leta širi svoje znanje in pomaga ljudem. Karmična diagnostika je energijsko-informacijsko poseganje v strukture biopolja, pri čemer pa ne spreminja stanja samega telesa. Ljudje opazijo spremembe pri sebi, to pa ima potem nadaljnji vpliv na razplet dogodkov. Nekatere zadeve se enostavno razrešijo.
“We don’t see things as they are, we see them as we are.”Anais Nin

Utrujene duše

Imate kdaj občutek, da se vrtite v krogu? Da k sebi privlačite vedno isti tip ljudi? Da se vaši odnosi vedno zataknejo ob isti težavi? Ste venomer brez energije? Imate občutek, da se vam godi krivica in da vas nenehno izkoriščajo? Po vsej verjetnosti gre za napake v biopolju. Le-te se na fizičnem nivoju izražajo na različne načine, torej v obliki bolezni ali bolečin, s slabimi odnosi, ponavljajočimi travmatičnimi dogodki, življenjskimi neuspehi, ter z različno izraženimi psihičnimi težavami.

Razreševanje blokad v biopolju

Na delavnici se bomo posvetili prav temu – razreševanju blokad v biopolju. Namen delavnice je delo na sebi, prevzeti odgovornost za svoje življenje. To poteka tako, da se opravi pregled po čakrah, ugotovi se kje so blokade, skupaj s travmami, ujetostmi in prepričanji pa se jih ozavesti in razreši. Ker je človek celostno bitje, bomo na delavnici posvetili pozornost tudi joga vadbi in ostalim aktivnostim v naravi. Delavnico bo vodil Manuel Božjič Bio terapevt KD (Karmične Diagnostike).

Planota Nanos

Delavnica karmične diagnostike bo potekala na planoti Nanos v prijetnem okolju med 9.00 in 13.00 uro, ostalo po programu.

Spanje je organizirano v Lovski koči pri Turistični kmetiji Abram ali na kmetiji.

Zajtrk 7:00- 8:30, Kosilo 13:30 - 14:30, Večerja 19:00 - 20:00

Za hrano (zajtrk, kosilo, večerja) poskrbi Turistična kmetija Abram.

Delavnica poteka na posestvu Ravnik cca. 2 km od nastanitve.

Turistična kmetija ABRAM na Nanosu

Smo več kot 500 let stara kmetija, ki se nahaja na visoki kraški planoti Nanos. Nahajamo se na nadmorski višini 920m. Ob lepem vremenu je tukaj čudovit razgled na morje. Kmetujemo na ekološki način. Našo usmerjenost dopolnjuje tudi sončna elektrarna. Gozdovi, ki se nahajajo v neposredni bližini, so zelo ohranjeni. V njih živi veliko živalskih vrst, med drugimi tudi volk, ris, medved. Svoje strošene moči od vsakdanjega stresnega življenja boste prav tukaj s pomočjo narave napolnili z novimi: sprehodi in pohodi po številnih označenih poteh, opazovanje divjih živali z lovcem, ali poslušanje petja številnih ptic v globoki senci. Krave, poniji, prašiči, koze, medved, psi, muce, vam bodo pri nas delali družbo.

Hrana je pridelana ekološko in pripravljena na tradicionalni način. Okusi hrane vračajo našim gostom spomine v njihova mlada leta. Izbor je pester, od primorskih juh (mineštra, jota) do krač, divjačine, teletine, njokov, gob in različnih sladic.

Program

1. dan
Prijava ob 14 uri, nastanitev, ob 18 uri predstavitev programa

2. dan
Dopoldan: Kaj je karmična diagnostika in kako nam je v doprinos
Popoldan: Joga z Alenko v naravi, sprehod v naravi ali kolesarjenje

3. dan
Dopoldan: Osebno spoznanje in rast, delo po čakrah 
Popoldan: Ustvarjanje na platnu z akrilom (tehnika prelivanja barv), Joga z Alenko v naravi, 20:30h skupna meditacija ob ognju Aljaž Govednik SMH

4. dan
Dopoldan: Partnerski odnosi 
Popoldan: Joga z Alenko v naravi, 17h - 18h Gongi z Tejo Bajc, Obred s kakavovim napitkom ob 18h Aljaž Govednik SMH, Sprehod v naravi ali kolesarjenje

5. dan
Dopoldan: 8h Joga z Alenko v naravi, po zajtrku Odnosi s starši in otroci
Popoldan: 15h - 20h Izdelava orgonita z Robertom Koprivcem, Joga z Alenko v naravi

6. dan
Dopoldan: 8h Joga z Alenko v naravi, Povzetek in zaključek do 13h. Individualne seanse Karmične diagnostike od 15h – 18h vsak dan 
(individualna seansa ni vključena v ceno delavnice in znaša 50 Eur/uro).

Pregled po korakih delavnice Karmična diagnostika Celestiner 2021

1. korak
V srcu se z ljubeznijo odpremo za tisto, kar nameravamo storiti, bodisi da gre za prošnjo, odpuščanje, sproščanje travmatične izkušnje,....

2. korak

Potiho ali naglas izrečemo besede: S prošnjo ali molitvijo se obračam na Vir (Univerzalno silo Vesolja, Boga, Enost, Brezpogojno ljubezen...), da vase sprejmem toliko ljubezni, energije, moči, modrosti,...
da zmorem:
- odpustiti nekomu, ki me je prizadel;
- odpustiti sebi, ker sem se jezil;
- sprostiti posledice travmatične izkušnje;
- odpustiti sebi, ker sem obsojal;
- odpustiti sebi, ker sem ravnal tako, kot sem takrat najbolje znal;
- spremeniti svojo jezo, zamero, obsojanje do osebe ali situacije v brezpogojno ljubezen in v sprejemanje sebe, druge osebe, situacije.

3. korak

Naj se:
- moje nesprejemanje svoje moči spremeni v sprejemanje moči;
- moj strah odpre Brezpogojni ljubezni, spremeni v sprejemanje Brezpogojne ljubezni;
- moj strah pred tem, da sem moški, spremeni v sprejemanje sebe kot moškega;
- moj strah pred tem, da sem ženska, spremeni v sprejemanje sebe kot ženske;
- moja podzavestna agresija in nesprejemanje moških spremeni v sprejemanje moških in moškega načina delovanja;
- moja podzavestna agresija in nesprejemanje žensk spremeni v sprejemanje žensk in ženskega načina delovanja.

4. korak
V nadaljevanju samo vzdržujemo stik z Virom, Vesoljem, Bogom, Enostjo,... in se prepustimo ozaveščanju posameznih dogodkov z osebo ali okoliščinami, za katere delamo proces.
Običajno se začuti pretok energije, lahko tudi kot mravljinčenje, bolečina ali napetost na posameznih delih telesa, težko dihanje in podobno.

5. korak
Karmična diagnostika nam omogoča odpravo osebnostnih travm, omejujočih prepričanj in vzorcev. Od posameznika je odvisno koliko je pripravljen sprejeti samega sebe in se soočit s težavami, saj ima vsaka duša svojo pot in svoje lekcije.

Manuel Božjič

Manuel se je rodil 27. 6. kot otrok s svojim pogledom na svet. Z zelo razvito intuicijo, sočutjem in zaznavanjem sveta okoli sebe se je spopadal s svojimi lekcijami in odklepal znanja, ki jih je prinesel s seboj, ter jih tukaj nadgrajuje in združuje v celoto za dobrobit sočloveka, v luči sobivanja in ljubezni skozi Celestiner metodo.
Zaključil je triletno šolanje za bioterapevta na šoli karmične diagnostike ki jo vodita Neli Rep in Majan Ogorevc. Izvaja individualne terapije in organizira delavnice KDC.
Spremenimo sebe, spremenimo svet!

Izobraževanja:
Šola za bioterapevte - karmične diagnostike, Neli Rep, Marjan Ogorevc
Reiki III. Stopnje. Marjan Ogorevc
Access Consciousness. Nadja Ogrinc
Metamorfna metoda. Dr. Milena Plut
Zdravljenje po principu TKM Trad. Kitajska Medicina. Dr. Milena Plut
Barvna Terapija. Dr. Milena Plut
Somatika. Uroš Petan
Integralna meditacija. Adrian P. Kezele
Šola Kaldejske Numerologije. Sabrina Candare
Izobražujem in nadgrajujem se z metodo Kinergy. David in Eli Labuschagne
Ekonomist VI stopnje. Ekonomska fakulteta v Ljubljani

*Cena in pogoji

Število mest je omejeno na max 15 oseb in minimalno 10 oseb. Prijave za delavnico sprejemamo dokler se skupina napolni. V ceno je všteto vse, razen individulane seanse.
Število kapacitet je omejeno zato, si organizator dovoljuje pravico za spremembo cene in pogojev. Splošni pogoji in navodila agencije Slonček. Možnost doplačila: zavarovanje riziko odpovedi. 


Vse dodatne ter nadaljnje informacije in podatke za plačilo prejmete po prijavi, na vaš elektronski naslov. Pričakujte tudi naš klic. Se veselimo, da vas spoznamo.

Lokacija

Nanos je visoka kraška planota, ki se strmo dviga nad Postonjsko kotlino in Vipavskimi Brdi. Ima več vrhov, najbolj popularen pa je razgledni rob ob televizijskem oddajniku in Vojkovi koči na Nanosu. Razgled ob lepem vremenu je prvovrsten.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.