Razgledi z Vrha

Idealno okolje, blizu Ljubljane, za počitek in sprostitev od vsakodnevnih skrbi. Vikendi so do septembra 2021 večinoma že zasedeni. Čez teden pa so hiške še na voljo.
14 oseb
14 postelj
Klima/ogrevanje
Parkirni prostor
Skupne kopalnice
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Dobrodošli na Vrhu.

»Razgledi z Vrha« se nahajajo v vasi Koreno nad Lukovico pri Domžalah, od koder je čudovit pogled na okoliško pokrajino, ki sega vse do Triglava in Kamniško Savinjskih alp, glavno mesto Ljubljana pa nam dobesedno leži na dlani. Uživajte v osrčju neokrnjene narave, v naravnem okolju pisanih travnikov, zavijajočega vetra in klenih gozdov.

Lesene hiške

Ob robu gozda se nahaja več idiličnih lesenih hišk, katere priporočamo tudi za večdnevni oddih. Lesene hiške so preproste z majhno teraso in veliko stekleno steno. Velika zakonska postelja nudi udobje vrhunskih hotelov, lesena kad pa romantično vzdušje vsem, ki to želijo. Privoščite si slastne jedi pripravljene na odprtem žaru, »daleč stran od ponorelega sveta«, a hkrati tako blizu, kjer lahko uživate v miru, se nadihate svežega zraka in si naberete moči za nove izzive, ki jih prinaša življenje.

Hišica Jurček je prav posebna hišica, saj je dvignjena od tal in je postavljena na 6 stebrih. Majhen balkon nudi čudovit pogled v bližnji gozd. Namenjena je 3 osebam.

Hišica Krim je prva v vrsti. Brez stopnic in s teraso, ki nudi pogled na travnike in gozdove je odlična za preživljanje dolgih juter v postelji s skodelico kave ali čaja. Namenjena je 3 osebam.

Hišica Nanos stoji na sredini in z obeh strani meji na druge hišice. Neposredna bližina gozda vam omogoča več sence, z malo sreče pa boste zjutraj opazili tudi kakšno veverico. Namenjena je 3 osebam.

Hišica Mohor je odlična za dolgo jutranje poležavanje, saj je sončni žarki ne obsijejo vse do poznega popoldneva. Skrita lega vam omogoča kanček več privatnosti in pogled na bližnji gozd

Hišica Kum je prav tako drugačna od vseh ostalih. Namenjena je 2 osebam in zato odlična izbira za mladoporočence. Bližina gozda nudi prijetno senco tudi v najbolj vročih mesecih.

Lokacija

Koreno je naselje, ki se nahaja nad Krašnjo, v občini Lukovica pri Domžalah in leži na nadmorski višini 530 m. V njem se nahaja tudi izvir pitne vode, skozi naselje pa vodi pot tradicionalnega Šraufovega pohoda, ki je organiziran enkrat letno in vodna učna pot. V bližini se nahaja jezero Gradišče okoli katerega je speljana urejena makadamska pot v dolžini 4200 m. Poleg sprehajalcev na svoj račun lahko pridejo tudi ribiči. Na jugozahodnem koncu jezera je drstišče rib. Njegove vodne površine pa so si že prisvojili tudi labodi in race.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.