Posestvo Na kupčku

Napolnite se z energijo, v mirni naravi nad Idrijo, na 647 metrih nadmorske višine.
2 osebi
1 zakonska postelja
1 kopalnica
Klima/ ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Oaza miru

Dobrodošli na našem posestvu. Dobrodošli v rajski oazi miru. Postanite del narave in pozabite na vsakdanji stres. K nam vabljeni vsi, ki ste odločeni, da si vzamete čas za sprostitev in mirovanje, čas za bivanje in minimalno delovanje. Pričakujete lahko prostrane travnike in gozdove, zeliščni vrt, naravni velnes. Mir in tišino oziroma zvoke narave. Prebudite se v dan s terapevtsko masažo na travniku. Uživajte v kosilu na gozdnih tleh. Popestrite si poznejše ure dneva s hišno kulinariko. In ko pade mrak, se zazrite v zvezdnato nebo s kozarcem dobrega vina.

Nočitev z zajtrkom

Na posestvu v Čekovniku nad Idrijo vam je na voljo čisto zasebni apartma za dve osebi. Dovršeno opremljen, izredno udoben, s kakovostnim ležiščem in prijetnimi detajli.

Najem apartmaja vključuje spalnico, manjšo kuhinjo z jedilnim prostorom in kavčem, koplnico s tuš kabino in kadjo in zajtrk. Na voljo pa vam je še celotno posestvo okoli hiše, torej uživanje v zeliščnem vrtu, gozdu, nabiranju domačih jajc.

Obvezno doplačilo:
Turistična taksa na osebo na noč (plača se ob odhodu): 2,00 €

Prijava od 12:00, odjava do 14:00.

Savna

Savna marsikomu predstavlja prijetno sprostitev in segretje telesa v nekoliko hladnejših dneh. S savnanjem v prvi vrsti poskrbimo za potenje, ki zaradi pospešitve krvnega obroka in metabolizma pomaga očistiti telo, vendar dela čudeže tudi za našo psiho. Savna je namreč prostor, v katerem pozabimo na zunanji svet in skrbi, torej odlično pomaga odpraviti stres. Učinki savne, ki jih hitro opazimo, so tako lepa koža kot čiščenje ter razstrupljanje, marsikdo si privošči savno zaradi želje po izgubi odvečne maščobe. Preden gremo v savno, je potrebno telo dobro oskrbeti s tekočino. Še posebej to velja, če smo se pred tem tudi ukvarjali s športom ali drugo naporno fizično aktivnostjo, kjer smo se že potili in nam vode v telesu tako že primanjkuje. Hidracija je bistvena!

Čutno doživetje v naravi

Narava je odlično zdravilo proti stresu. Vsi vemo, kako se lahko dobro počutimo v naravi. Občutek poznamo že stoletja. Zvoki travnika, vonj dreves, sončna svetloba, ki se igra skozi listje dreves, svež, čist zrak - te stvari nam dajejo občutek udobja. Olajšajo nam stres in skrbi, pomagajo nam, da se sprostimo in bolj jasno razmišljamo. Biti v naravi nam lahko povrne razpoloženje, nam povrne energijo in vitalnost, nas osveži in pomladi. Sezujte se in se pripravite na vodeno čutno doživetje v naravi.

Lokacija

Čekovnik je naselje, ki leži jugozahodno od mesta Idrija in tako spada pod okrilje občine Idrije. Pokrajina je hribovita, porasla z bujnimi mešanimi gozdovi. V preteklosti so se ljudje preživljali z živinorejo, gozdnim delom in zaposlitvijo v idrijskem rudniku. Za potrebe rudnika so delali tudi na klavžah pri spravljanju lesa. V kraju je še vedno veliko ostankov legalnih in ilegalnih žgalnic cinobaritne rude, v katerih so prvotno pridobivali živo srebro. Danes pa so se življenjske razmere izboljšale, zato se številne mlade družine vračajo.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.