Hotel Heritage

Hotel Heritage je eden najimenitnejših ljubljanskih butičnih hotelov. Nahaja se v srednjeveškem jedru Ljubljane, ki je bil razglašen za kulturni in zgodovinski spomenik. Prisluhnite spokojni tišini preteklosti in začutite stoletja zgodb, ki jih skriva Hotel Heritage.
42 postelj
20 sob
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Javno parkirišče
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

V osrčju mesta Ljubljane

Hotel Heritage je eden najimenitnejših ljubljanskih butičnih hotelov. Združuje bogato kulturno dediščino renesančne meščanske stavbe iz 16. stoletja, razkošje sodobne arhitekture in prestiž prebivanja v spomeniško zaščitenem delu starega mestnega jedra.

Sobe

Prisluhnite spokojni tišini preteklosti in začutite stoletja zgodb, ki jih skrivajo sobe Hotela Heritage, ter hkrati doživite udobje in dovršenost sodobnega butičnega hotela.

Soba s pogledom na notranji atrij

Prijetna in mirna soba v osrčju hiše s pogledom na notranji atrij ali zvezdno nebo. Elegantna oprema, velika, udobna zakonska postelja, priročna pisalna miza, kotiček za pripravo skodelice dišeče kave ali čaja ter velik pametni televizor skupaj s skrbno izbranimi materiali zagotavljajo udobno prebivanje gostom, ki so v Ljubljani na oddihu ali poslovno.

Soba s pogledom na staro mestno jedro

Uglajeno in sodobno opremljena soba z veliko udobno zakonsko posteljo, s priročno pisalno mizo in kotičkom za pripravo toplega napitka, za razvajanje v dvoje ali za oddih po uspešnem poslovnem dnevu. Velik pametni televizor v sobi pa ne bo zasenčil prečudovitega pogleda na staro Ljubljano.

Soba Superior

Soba Superior združuje elegantni dekor, prostornost in udobje, ki skupaj s skrbno izbranimi materiali zagotavljajo prebivanje najvišje kakovosti. Vsaka izmed sedmih sob superior je unikatna in ponuja edinstveno doživetje po vašem okusu. Prisluhnite zgodbam 400 let starega lesenega stropa, ki v soju večerne svetlobe pričara pomirjajočo toplino.

Zajtrk

Pri nas vas vsako jutro iz sladkih sanj prebudi vonj po dišeči kavi, sveže pečenem kruhu in po toplih maslenih rogljičkih, ki se kar topijo v ustih. Želimo si, da ne le vidite, ampak tudi okusite Slovenijo, zato pri izboru sestavin skrbimo za raznolikost okusnih in zdravih izdelkov slovenskih lokalnih pridelovalcev. »Dobro jutro« pri nas pomeni okusen, sproščajoč in zdrav začetek čudovitega dneva.

Zajtrk strežemo vsak dan od 7.00 do 10.00. Tistim, ki se jim mudi na raziskovanje lepot Slovenije ali na poslovna srečanja, pa z veseljem pripravimo zajtrk tudi za s seboj.

Kavarna Heritage

Ustavite čas in prisluhnite zgodbi starih zidov ob nepozabni skodelici dišeče kave ali kozarcu žlahtnega vina.

Prepustite se zasanjanemu popoldnevu v udobnem objemu mehkega naslonjača in skozi izložbeno okno opazujte živahne ulice stare Ljubljane. V Kavarni Heritage se čas ustavi in neprecenljivi trenutki, ki jih boste pri nas delili s tistimi, ki jih imate najraje, se bodo zdeli kot večnost.

Doživetja

Slovenija je trajnostna destinacija, na kateri se človek lahko ponovno poveže z naravo. Spoznajte slovenske bisere: slikoviti Bled, skrivnostno Postojnsko jamo in dih jemajoč Predjamski grad. Za popolno doživetje pa zavijte še v izbrane restavracije, v katerih lahko uživate v okusih tradicionalnih slovenskih jedeh. Heritage hotel je super izhodišče za ogled kateregakoli dela Slovenije.

Lokacija

Pri nas boste prebivali v središču razigranega mestnega jedra, obkroženi z najpomembnejšimi znamenitostmi, restavracijami in bari ter hkrati uživali v spokojni tišini, obdani s stoletja starimi kamnitimi zidovi v zavetju mirne, najkrajše uličice v mestu. Več kot 400 let zgodb, ki jih šepetajo hodniki, ter srčno osebje z občutkom za najmanjše podrobnosti vam bodo pričarali edinstveno butično doživetje.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.