Doživetje izvira Kamniške Bistrice

3-dnevni odmik za vse, ki si želite doživetja Kamniške Bistrice. All inclusive paket za dve osebi – prehrana, nočitvi, voden izlet do izvira, masaža, čas za sprostitev.
2 osebi
2x postelja
ločen wc in tuš
ogrevanje
parkirno mesto

304€ / 2 osebi

  • 2 noči v glamping hišici
  • Lokalna košara za zajtrk-dostavljena neposredno na teraso hiše (2 x na osebo)
  • Voden izlet čez sotesko Predaselj do Izvira Kamniške Bistrice
  • Kosilo "Okusi Kamnika" (2 x na osebo)
  • Masaža v naravi (2 x na osebo - 45 min)

🌺Aktualno od maja do septembra 2022 🌺

Vabljeni na kratek aktivno - sprostitveni oddih v dolino Kamniške Bistrice. Popolnoma privatna namestitev v glamping hišici za dva, s posrečenim imenom “Lepa Lopa”. Ob hišici je čudovit ribnik, razgled pa se odpira na mogočno gorovje Kamniško-Savinjskih alp. Vsako jutro vas bo na terasi hiške v košarici pričakal zajtrk z lokalnimi sestavinami. Od tu je odlično izhodišče za prijeten sprehod v hrib, do izvira reke Kamniška Bistrica, kamor vas bo pospremil lokalni vodnik. V neposredni bližini izvira je planinski dom od koder je fantastičen razgled na venec Kamniških Alp, ki obkroža dolino. Tam vas čaka gurmansko doživetje, kosilo “Okusi Kamnika - Firštov divjačinski golaž”. Ob prihodu nazaj pa se pred svojo hišico prepustite še masaži, mirovanju in počitku.

Voden izlet čez sotesko Predaselj do izvira Kamniške Bistrice

Z vodenim izletom čez sotesko Predaselj boste prispeli do izvira Kamniške Bistrice. Izvir pozimi nudi razglede na bližnje zasnežene vrhove, poleti pa bolj sveže gorsko ozračje poskrbi za ohladitev. Dolina Kamniške Bistrice je dobila ime po istoimenski reki, ki je v celotnem toku dolga 33 km in se izliva v reko Savo. Reka velja za eno najčistejših v Sloveniji, najbolj čarobni pa so prav tisti prvi odseki z vrsto naravnih znamenitosti. Ne pozabite pa na dobro opremo! V neposredni bližini izvira se nahaja tudi lovska koča kralja Aleksandra, za katero je načrte leta 1933 izdelal mojster arhitekture Jože Plečnik.

Masaža na terasi glamping hišice

Naglica sodobnega življenja in preobilica delovnih obveznosti so dandanes pri marsikom glavni krivec za stres, ki ultimativno vodi v slabo počutje. Občasno sproščanje pod spretnimi rokami izučenih maserjev je zato dobrodošel način za sproščanje telesa in duha in za obnavljanje izgubljene osebne energije. Glavni cilj masaže je vedno izboljšanje počutja posameznika. Dopustite si sprostitev.

Lokacija

Stahovica je naselje v občini Kamnik. Deloma obcestno in deloma razloženo naselje na obeh bregovih reke Kamniške Bistrice, na križišču cest, ki vodita iz Kamnika v Kamniško Bistrico in v Gornji Grad. Severno od Stahovice se prične okoli 15 km dolga ledeniška dolina Kamniške Bistrice.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.