Big Berry Luxury Landscape Resort

Pristna bivalna izkušnja, celovito integrirana v avtentično lokalno okolje.
46 oseb
46 postelj
9 kopalnic
TV
Klima
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Moderen dizajn v popolnoma opremljeni hiški

Vabljeni na oddih v Belo krajino. Namestitev v prvem slovenskem Luxury Landscape Resort-u ob reki Kolpi v kraju Primostek. Spoznali boste nov koncept in kolekcijo mobilnih hišic z več namenskim centrom, kjer je varno hoditi bos. Hišice so narejene iz visoko kvalitetnih materialov, vse imajo pogled na reko Kolpo in so klimatizirane. Pohištvo je designersko in vas bo navdušilo. Lahko izberete hiško, ki ima na terasi vašo privatno vročo kopel. Vsako jutro vas na terasi lahko pričaka košarica z lokalnimi sestavinami za vaš zajtrk. V ceno najema je vključeno: igrišče za odbojki, vsi vhodi v reko, otroško igrišče, uporaba sproščujočega zen območja, zunanji fitnes, bazen v reki Kolpi, Wi-fi, parkirišče

Obvezno doplačilo:
Turistična taksa na osebo na noč (plača se ob odhodu): 1,80 €/noč

Prijava od 15:00, odjava do 10:00.

SUP-anje na reki Kolpi

Supanje je vodna aktivnost, ki krepi telo in duha. Je zabavna, sproščujoča in nekoliko zasvojljiva aktivnost na vodi, pri kateri stojiš na veliki sup deski in veslaš. Celostna rekreacija se povezuje z gibanjem na zraku, s sprostitvijo v naravi in odkrivanjem novih krajev.

S kanujem po reki Kolpi

Veslanje v kanuju je lahko zelo resen šport, saj v njem tekmujejo celo na olimpijskih igrah. Lahko pa je sproščena rekreacija ali počitniška dejavnost, ki omogoča raziskovanje kraja iz vodne gladine. Kanu je praviloma odprt čoln, ki ga en ali več veslačev poganja z enojnim veslom. Kanu je predvsem plovilo za mirne vode, se pravi za mirne reke in jezera ter za morje, kadar ni prevelikih valov. Doživite razgled reke Kolpe še iz kanuja in okrepite mišice rok.

Raziskovanje okolice s kolesom

Razgibana pokrajina Bele krajine ponuja številne možnosti tako za družinsko kolesarjenje kot za tiste, ki se radi preizkušate na bolj zahtevnih poteh. Kolesarska pot po Beli Krajini vas vodi med belimi brezami in vinorodnimi griči. Za en cel dan vam pripada še izposoja kolesa ter zemljevidi in navodila za raziskovanje čudovite narave.

Lokacija

Primostek je manjše naselje, ki se nahaja v Beli krajini na jugovzhodnem delu Slovenije. Večji kraji in občine na tem območju so Metlika, Črnomelj in Semič. Primostek spada v občino Metlika, ki meji na Novo mesto in Republiko Hrvaško, pri čemer vodi del meje po reki Kolpi. BIG BERRY je dinamičen nastanitveni koncept, ki odlično združuje potrebo po življenju v sožitju z naravo in udobjem sodobnega doma. Ponuja različne prostorske koncepte, ki jih je mogoče popolnoma prilagoditi vašim potrebam. Poleg tega je v ceni paketa tudi brezplačen dostop do odbojkarskega in otroškega igrišča, zunanjega fitnesa in vseh dostopov za plavanje v reki Kolpi.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.