Apartmaji Tromostovje

Začutite povezanost v srcu Ljubljane in se zbudite ustvarjalni.
23 oseb
23 postelj
5 kopalnic
Klima/ gretje
Wi-fi
Javno parkirišče
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Elegantni apartmaji v srcu bele Ljubljane

Popolna kombinacija udobja in pristnosti za nepozaben obisk našega glavnega mesta. Združili smo ustvarjalnost s funkcionalnostjo, da bi se v njih dobro počutili ob posebnih trenutkih z družino, s prijatelji ali ob poslovnih obveznostih. Na voljo so vam štirje edinstveni apartmaji. Vsi štirje apartmaji se nahajajo v isti stavbi na Cankarjevem nabrežju. Možen je tudi najem dveh ali več apartmajev skupaj, glede na razpoložljivost.

Prvi trije apartmaji se nahajajo v prvem nadstropju, do katerega vodi 20 stopnic. Četrti apartma, pa se nahaja v tretjem nadstropju, do katerega vodi 60 stopnic. Nimamo dvigala.

Oprama v apartmajih vključuje: wi-fi, tv, klimatska naprava, sef, likalnik in likalna deska, fen, posteljnina in brisače, kopalni plašči, kavni aparat, mikrovalovna pečica, toaster, indukcijska kuhalna plošča, pripomočki za kuhanje, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj (I in II), pralni stroj (IV), otroška posteljica (če potrebno).

Otroci do 10. leta bivajo brezplačno. Hišni ljubljenčki žal niso dovoljeni.

Apartma I

Naš največji apartma je idealen za iskalce romantike in elegance; za pare, družine ali skupino prijateljev. Opremljen je za sedem oseb, s spalnico, kuhinjo, kopalnico, dnevnim prostorom z razgledom na nabrežje Ljubljanice in na slikovit Ribji trg.

Apartma II

Apartma izžareva toplino in eleganco pravega meščanskega stanovanja. Opremljen je za pet oseb, s kuhinjo, kopalnico in razgledom na reko.

Apartma III

Igriv, intimen, majhen, a hkrati dovršen. Nudi popolno udobje za mlad par ali družino. Opremljen je za štiri osebe, s kuhinjo, kopalnico in razgledom na nabrežje Ljubljanice.

Apartma IV

Apartma se nahaja v tretjem nadstropju meščanske hiše in vam omogoča veličasten razgled od Ljubljanskega gradu, preko reke Ljubljanice, vse do Tromostovja. Odlikuje ga svetloba in pravljična toplina, ki bo poskrbela za nepozaben oddih. Opremljen je za sedem oseb, z dvema spalnicama, kopalnicama in kuhinjo z dnevnim prostorom.

Lokacija

Ljubljana je glavno mesto Republike Slovenije in sedež istoimenske mestne občine, najbolj naseljene občine v Sloveniji s skoraj 300.000 stalnimi prebivalci. Je geografsko, kulturno, znanstveno, ekonomsko, politično in administrativno središče države. Na Ljubljano je skozi zgodovino vplivalo več kultur, saj je bila v križišču germanskih, romanskih in slovanskih narodov, njihovih jezikov, šeg in navad. Živahno zeleno mesto, ki združuje šarm manjše prestolnice in samozavest velikih evropskih velemest. Ljubljana je zelena prestolnica zelene države. Podobo mesta ob reki s slikovitimi mostovi in tržnico je zasnoval sloviti arhitekt Jože Plečnik. Mesto tisočerih prireditev obkrožajo parki in zaščitena območja narave. Romantičen sprehod po očarljivih ulicah ali aktivno doživetje ljubljanskih znamenitosti? Izberite svojo pot za odkrivanje lepote prestolnice in njenega živahnega utripa. Za povrnitev moči pa si privoščite še gastronomska doživetja Ljubljane. Večino znamenitosti v Ljubljani si lahko ogledate peš ali s kolesom. Zgodovinsko središče Ljubljane je zaprto za motorni promet. Izjeme so turistični vlakec Urban in vozila Kavalir, ki vozijo na električni pogon.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.