Triangel Boutique hotel

Umeščen v prelepo Zgornjesavsko dolino, ob vznožje čudovite Martuljške skupine, enega najlepših kotičkov Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka, kjer neokrnjena narava umiri misli in s svojimi danostmi nudi neizmerne možnosti za aktivnosti in sprostitev.
30 postelj
9 kopalnic
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Udobje, eleganca in osupljivi razgledi

Vse sobe imajo balkon ter prelep razgled na čudovito Martuljško skupino proti jugu oziroma zelene Karavanke proti severu, v vsako od njih pa smo vpletli svojo zgodbo, posvečeno okoliškim vršacem in ljudem. V ceno je vključen bogat zajtrk, ki vam ga postrežemo v pritlični Restavraciji Triangel, ter uporaba hotelskega wellnessa in fitnessa.

Dvoposteljne sobe s pogledom na Karavanke

Prostorne in svetle sobe z visoko posteljo, ki jo za vas pripravimo kot francosko ležišče ali kot dve ločeni postelji.

V njih se usklajeno prepletajo moderen design, eleganca in naravni materiali. Gostom je v sobah na voljo brezplačen internet in mednarodni TV programi. S prostornega balkona se odpira pomirjujoč pogled na zelene gozdove in višje ležeče travnike.

Superior soba s pogledom na Julijske Alpe

Soba s svojimi 30 m² površine ponuja vse kar gost potrebuje za počitek in zasebnosti hkrati.

Del s francosko posteljo in dnevni prostor z udobno zofo na izviren način predeljujeta pisalna miza in sodoben TV sprejemnik. Zofo je moč preurediti v dodatno ležišče za dva otroka. Njene moderno oblikovane linije se lepo dopolnjujejo z uporabljenimi dodatki iz lesa in preko balkona usklajeno zadihajo skupaj z okoliško gorsko naravo.

Superior apartma z dvema spalnicama

Sredinsko umeščen apartma je s svojimi 75 m² površine več kot primeren za družinske počitnice in brezskrben oddih v osrčju Julijskih Alp.

Ponaša se z dvema ločenima in zračnima spalnicama, pri čemer pripada vsaki od njiju lastna kopalnica. V pritličju vas bo pričakal udoben dnevni prostor z zofo, ki jo lahko po dogovoru pripravimo za dva otroka ali eno dodatno odraslo osebo, kuhinjski del in jedilni kot, ter zunanja tera.

Apartmaji in studio za dva

V ločenem delu, ki ga z glavno stavbo povezuje zastekleni hodnik s seminarsko sobo Panorama, se nahajajo še trije superior apartmaji z dvema ločenima spalnicama in prijeten studio za dva. V vsakem od njih je na voljo zunanja terasa. Gostje si lahko v njem zajtrk pripravijo sami ali se proti plačilu odločijo za tistega, ki ga pripravljamo v restavraciji.

Wellness in fitness

V prijetnem ambientu Wellnessa Triangel vas čakajo:
  • tri prostorne savne - finska, parna in zeliščna
  • panoramska počivalnica z razgledom na veličastno gorsko verigo in okolico, ki ponuja vsak dan drugačno občutenje narave
  • klasična počivalnica
  • tuši

Restavracija in terasa

Okusite sveže, zdrave in letnemu času prilagojene jedi. Obiščite restavracijo Triangel za zajtrk, kosilo, večerjo ali pa le za prigrizek, ko si zaželite postanek med raziskovanjem Zgornjesavske doline. Pri pripravi jedi dajemo prednost izbranim lokalnim in slovenskim sestavinam, katerih poreklo je znano in so pridelane na okolju prijazen način.V lepem vremenu vas vabimo na našo teraso. Poseben čar ji daje veličasten razgled na dih jemajočo (gorsko verigo) Martuljško skupino.

Aktivnosti

Čas od zgodnje pomladi do pozne jeseni je več kot primeren za pohodništvo, vse oblike kolesarjenja in druge aktivnosti. Če iščete mir in stik z neokrnjeno naravo, ga lahko z njo navežete med posedanjem ob kristalno čisti vodi, med sprehajanjem po prvinskih gozdovih ali ob vonjanju neštetih zelišč in rož na razcvetenih travnikih.

Vaše bivanje v Gozd Martuljku lahko kadarkoli nadgradite z odkrivanjem izredno bogate kulturno zgodovinske in etnološke dediščine krajev v Zgornjesavski dolini ali širše okoli Tromeje, na Gorenjskem in Slovenije kot take.

Lokacija

Ne glede na vremenske razmere, boste v njem doživeli edinstveno izkušnjo v vseh letnih časih. Pozimi lahko smučate v Kranjski Gori ali na enem od bližnjih smučišč v Avstriji in Italiji, tečete na smučeh v zibelki smučarskih skokov in poletov Planici ali se odpravite na dolge sprehode po zasanjani zimski pokrajini.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.