NEBESA Chalets

Nebesa so štiri hišice za dva, ujete na razgledni terasi med nebom in zemljo. Visoko nad vsakdanom, nad oblaki in blizu zvezd.
8 oseb
4 hiške
Klima/ogrevanje
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Filozofija Nebes

Nebesa so zanju, ki s seboj nosita knjige in jih bereta drug drugemu na glas. Nebesa so kraj za življenjske odločitve. Za razmislek v miru. Za lenarjenje in sanjarjenje. Za razgibanje telesa in duha. So kraj visoko nad vsakdanom, kraj časovnega in vizualnega razkošja.

Kraj na robu resničnega

V počitniškem naselju Nebesa so zgolj štiri hišice, velikosti 55m2. Privilegij za štiri pare, skoraj tisoč metrov nad morjem, s pogledom na vršace Julijskih Alp, na Triglavski narodni park in smaragdno Sočo v dolini. Smaragdno zelena barva izraža moč in avtoriteto.

Namenjeno odraslim

Nebesa so namenjena odraslim. V hišici poleg zakonske postelje na galeriji (dim. 180x210 z možnostjo postavitve v dve enojni postelji) ni dodatnih ležišč. Gostom zagotavljamo mir in tišino. Če ste na potovanju z večjim otrokom, vam lahko pripravimo dodatno ležišče na tleh. Doplačilo za otroka ni potrebno.

Cena vključuje

 • Najem hiške za dve osebi
 • Samopostrežni zajtrk, prigrizki, domače dobrote - pršut, domače salame, tolminski sir in hišno vino iz naše vinske kleti, »craft« pivo, brezalkoholne pijače
 • Uporaba wellnessa s finsko, zeliščno in infra rdečo savno in Kneipp kotičkom
 • Uporaba telovadnice, skupna soba s kaminom in uporaba gorskih koles
 • Minimalno bivanje 2 noči
Na dan prihoda bo hišica za vas pripravljena od 14.ure dalje. Odhodi so do 11h. Prosimo, da se držite urnika, v kolikor se ne dogovorimo drugače.

Wellness

Wellness je skupen, v njem so finska, zeliščna in infra-rdeča savna, kotiček za knajpanje ter masažni tepih. Poleg je še telovadnica. Ponujamo možnost masaž, po predhodnem naročilu. Uporaba savn je možna od jutra do 22h. Brez nočitve uporaba wellnessa ni možna.

Okoljski certifikat Gold Travelife & Zelena politika

Nebesa Chalets so leta 2019 pridobila okoljski certifikat Gold Travelife. Zavezali smo se, da bomo spoštovali okolje, tradicijo, kulturno in zgodovinsko dediščino ter se še naprej povezovali z lokalno skupnostjo. S pomočjo evropskih sredstev smo dosegli energetsko učinkovitost in samooskrbo, imamo električni polnilnici za avtomobile, trudimo se za ničelni ogljični odtis.

Naša zelena politika

 • Naša voda iz pipe je dobra voda. Je boljša od vode iz plastenk!
 • Tudi voda ni samoumevna, zato je ne trošite po nepotrebnem.
 • Ločujte odpadke.
 • Steklovino vračamo, zato je ne mečite stran.
 • Trudimo se dobavljati zeleno in lokalno hrano.
 • Varčujte z energijo, izklapljajte luči in se priklopite na luno in zvede!
 • Ponujamo vam električne polnilnice in električna kolesa.
 • Hišice imajo avtomatsko rekuperacijsko prezračevanje, zato ni potrebe po odpiranju oken.

Lokacija

Začutite dopustniški vrvež majhnega alpskega mesteca Bovec, okusite, zakaj se Kobarid uvršča na najvišje lestvice svetovnega kulinaričnega zemljevida, ne zamudite festivalnega dogajanja, ki vsako leto popestri Tolmin in odkrijte slikovito srednjeveško mestece Kanal. Dolina Soče vas bo navdušila z raznolikimi možnostmi za aktivne počitnice v naravi na relativno majhnem območju.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.