Naturasort

Le korak stran od Mariborskega vrveža, med goricami, stojijo štiri počitniške hiške. Obdane z gozdom, ribnikom in travnikom čakajo, da vas prevzamejo.
10 oseb
10 ležišč
4 kopalnice
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

V objemu narave

8 minut iz centra Maribora se nahaja kraj za ljubitelje naravnega kmečkega okolja, ki s pripadajočimi športnimi objekti ponuja možnost tudi preživljanja aktivnih počitnic za vse, ki si zaslužite oddih od vsakodnevnih obveznosti in stresa mestnega vrveža. V toplih mesecih si oddahnite na terasah sredi travnika in se ohladite v našem novem bazenu, zvečer pa se družite okoli ognjišča s pogledom na osvetljen bazen.

Počitniške hišice

Luksuzne počitniške hišice vas bodo navdušile z moderno arhitekturo, ki se s svojo sonaravno zunanjostjo z obilico lesa, zelenimi strehami in stenami v največji možni meri utaplja v okoliško naravo. Simbiozo med notranjostjo in okoliškim travnikom, vinogradom in ribnikom zagotavljajo velike panoramske zasteklitve na dveh straneh hiške, na stenah pa fotografije slovenske pokrajine priznanega fotografa Janeza Konečnika. Tako naše goste prebujajo prvi sončni žarki, na privatni terasi pa v poletnih večerih potešijo željo po sončni kopeli, lakoto in žejo pa si potešijo v senci ozelenjene pergole.

Hišica Twin

Primerna je za 2 osebi (+2 dodatna ležišča). Velikost prostora je 25m². Postelja meri 180×200 cm (Dodatna ležišča 90×200 cm). Hišica ima eno kopalnico in WC, en dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilno mizo za do 4 osebe. Kuhinja ima štedilnik, mikrovalovno pečico, hladilnik z zamrzovalnikom in dvodelno korito za pomivanje posode, avtomat za pripravo kave ali čaja (kapsule vključene). Zunaj je lesena terasa z mizo in stoli.

Hišica Brook

Luksuzna počitniška hišica na površini 41 m2 nudi štirim gostom vrhunsko notranjo opremo. Udobno in sproščeno bivanje nudi moderna notranja oprema, toplino pa dajejo elementi iz naravnega lesa tu in tam v prostoru. Velika polno opremljena kuhinja izpolni vse želje prav tako kot spalnica z zakonsko posteljo velikosti 180/200 cm in lastnim prostornim tušem in umivalnikom, spalnico z dvema ločenima posteljama velikosti 9o/200 cm ter kopalnico s tušem, umivalnikom in WC školjko.

Aktivnosti

Vsakemu gostu pripada en termin aktivnosti na dan, ki jih nudimo v sklopu športnega centra. Te so tenis, namizni tenis, squash, športni ribolov in savna*.
Uporaba košarkaškega koša, nogometnega in odbojkarskega igrišča je brezplačna cel dan.

* Za savno se zaračuna doplačilo v višini 20€ (redna cena 40€). Doplačilo je na termin (ne na osebo), ki ga lahko koristijo 1-4 osebe.

Cena vključuje:

  • Nočitev v namestitvi
  • Uporabo polno opremljene mobilne hiške (s kuhinjo in teraso)
  • Uporabo zunanjega bazena in ležalnikov v sezoni
  • Termin športne aktivnosti na dan (tenis, squash, namizni tenis, ribolov)
  • Odbojka, nogomet, košarka
  • Brezplačno parkiranje
  • DDV
Doplačila: 
- Turistična taksa 1,50 €/odraslega/noč in 0,75€/otroka/noč
- Hišne živali: 10,00 €/dan
- Uporaba privat savne s hladno kopeljo 20,00 €/2 osebi/2 uri 

Prihod od 14.30 dalje, odhod do 10.30.

Lokacija

Celotno območje občine je turistično zanimivo, saj mnoge naravne danosti poudarjajo pestrost pokrajine. Ohranjeno naravno okolje je naša prednost, ki jo ponujamo tudi domačim in tujim obiskovalcem: naključnim turistom, sprehajalcem, kolesarjem, lovcem in ribičem. Urejene so sadne in vinske ceste, pohodniške in kolesarske poti, turistične kmetije in vinotoči, na katerih ponujajo domače kulinarične dobrote: domač kruh, meso, zaseko, gibanice in seveda vrhunska vina priznanih vinogradnikov. Razvita sta lovski in ribiški turizem, vse večji pomen pridobivata konjeništvo in tenis, za obiskovalce so zanimive tudi naše turistične in etnografske prireditve. Bogata je tudi kulturna dediščina.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.