Hotel Boka

Hotel Boka se nahaja v slikoviti dolini Soče. Obdan z izjemnimi naravnimi čudesi in zdravilno klimo. Sprostite se v objemu narave poleti, spomladi, jeseni ali pozimi.
48 postelj
20 kopalnic
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Hotel z razgledom

Hotel Boka je manjši družinski hotel. Nahaja se v dolini Soče ob reki Soči in slapu Boka z razgledi na Julijske Alpe in Kaninsko pogorje. Vabljeni, da v objemu narave preživite nekaj nepozabnih dni s svojo družino, prijatelji in vsemi, ki jih imate radi.

Namestitev

16 prostornih, svetlih, udobnih in alpskih dvoposteljnih sob. 4 luksuzne prostorne sobe z balkoni in vročo kopeljo. Sprejmemo tudi manjše hišne ljubljenčke.

Twin room 2020

Čudovita soba v alpskem slogu s pogledom na gore ali gozd. 20 m2 za 2 osebi. V ceno je vključen bogat samopostrežni zajtrk. Pripravljen je iz lokalnih domačih dobrot. Mlečni izdelki Mlekarne Planika, v dolini pridelan med, domače marmelade, namazi in sladki prigrizki ter sezonsko sadje.

Suita room 2020

Očarljiva in prostorna soba s teraso in razgledom na gore ali gozd. 50 m2 za od 2-4 osebe. V ceno je vključen bogat samopostrežni zajtrk.

Delux soba

Delux dvoposteljna soba z masažno kadjo. Balkon z razgledi na Sočo in Triglav v velikosti 50 m2. V ceno je vključen bogat samopostrežni zajtrk.

Prostor za oddih

Hotel je primeren za jogo, Tai Chi, Qi Gong in plesne delavnice ter predavanja. V hotelu nudimo različne masaže in pomlajevalni tretma obraza "japonski cosmo lifting". Koristite lahko tudi savno. Pogled na Julijce s Triglavom in reko Sočo iz savne je edinstven. Poleg savne se nahaja manjši prostor za sproščanje z izhodom na balkon.

Kulinarika

Pri nas čas teče drugače. Vse kar pripravimo je iz svežih sestavin. Sledimo lokalnim receptom. Za vas so meniji skrbno izbrani. Boka bistro sodeluje z kar nekaj vinarji iz slovenskih vinorodnih okolišev (Goriška Brda, Vipavska dolina, Kras, Primorska). Prepustite se prijetnemu utripu Boka bistro ambienta.

Sprostite se v objemu narave

Pri nas poskrbimo za vaše aktivnosti, bodisi da pridete k nam na zimski ali poletni oddih. Pridružite se nam na smučanju na 2200m z razgledi do Jadranskega morja (od novembra do maja) ali spomladanskih pohodnih in kolesarskih turah po poteh ob reki Soči in osrčju Triglavskega narodnega parka.

Lokacija

Dolina Soče - Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal. Začutite dopustniški vrvež majhnega alpskega mesteca Bovec, okusite, zakaj se Kobarid uvršča na najvišje lestvice svetovnega kulinaričnega zemljevida, ne zamudite festivalnega dogajanja, ki vsako leto popestri Tolmin in odkrijte slikovito srednjeveško mestece Kanal. Dolina Soče vas bo navdušila z raznolikimi možnostmi za aktivne počitnice v naravi na relativno majhnem območju.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.