Garden Village Resort

Garden Village na Bledu so zasnovali tako, da vsaka nastanitev, vsak prostor, vsak detajl pripoveduje svojo zgodbo. Kjerkoli boste našli svoj kotiček udobja, se boste počutili povsem naravno.
78 oseb
78 ležišč
ogrevanje/ventilator
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Bivajte v objemu narave.

V resortu Garden Village vas čaka drugačen svet. Med krošnjami dreves se skriva 5 različnih tipov namestitev, ki vam bodo približale luksuz narave.

HIŠKA NA DREVESU

Hiške imajo izčiščeno, a razgibano notranjo opremo, v veliki avanturistični mreži pa boste lahko nahranili tudi igrivi del sebe. Še zlasti je bodo veseli otroci. Zasebni balkon nudi krasno izhodišče za začetek novega dne, ogrevane hiške pa so tudi v hladnejših dneh toplo zavetje. Hiške so velike 35 m² in so na voljo za 4 osebe.
Najbolj unikatna in najvišje postavljena je hiška za mladoporočence, skozi katero rastejo drevesna debla, zaradi česar tudi gostje še bolj dihajo z naravo.

GLAMUROZNI ŠOTOR

Glamurozni šotori so zasnovani kot sproščujoče oaze, obdane s sadnim drevjem in zelenjavnimi vrtovi. Pred vsakim šotorom stoji lesena kad z vročo vodo, ki vas bo ob večeru zagotovo zvabila v svoj objem. Šotor ima tako notranjo kot zunanjo prho, ki jo boste zagotovo preizkusili v poletnih dneh, ter zunanjo pipo s pitno vodo in lastno zelenico. Notranjost in zunanjost šotora tudi otrokom zagotavljata dovolj prostora za nove navihane dogodivščine in najbolj pristno spoznavanje naravnega okolja. Šotori so veliki 35 m² in so na voljo za 4 osebe. Prisluhnite naravi v varnem udobju domačnosti.

LUKSUZNI APARTMA

Luksuzni apartma je zasnovan tako, da vam ponuja vse udobje doma, ne glede na to, kako daleč od doma ste.
V razgibanem ambientu z naravnimi materiali se boste lahko umirili in po dnevnih aktivnostih sklenili dan v razkošni masažni kadi. Zasluženi počitek pa si boste privoščili v nadstropju višje, kamor smo postavili posteljo. Apartma je velik 35 m² in na voljo za 4 osebe. Razvajajte se v udobju, ki vam ga ponuja izbrana namestitev, ko pa vas pokliče narava, se sprehodite po resortu in zbližajte z vsem, kar vam ponuja.

V ceno je vključeno

Nočitev z zajtrkom, brezžični internet, parkirišče, otroška posteljica, posteljnina, 2 brisači na osebo, enkratni vstop v finsko savno pri bivanju nad 3 noči.

Doplačila: Turistična taksa (odrasli 3,13 € na dan, otroci 7 - 18 let 1,56 € na dan), 30 € doplačila za dodatno ležišče - primerno za otroke do 12. leta - največ 1 dodatno ležišče v hiški ali apartmaju in 2 v glamuroznem šotoru, 10 % doplačila v sezoni I in II za manj kot 2 noči, 10 % doplačila v sezoni III in IV za manj kot 3 noči.

Garden Restaurant

Pri ustvarjanju jedi sledimo vodilu: lokalno, kakovostno, domače. V dnevnem bistroju vam v času kosil postrežemo priljubljene sodobne jedi. Za večerje pa vsak teden pripravljajo nov, sezonsko obarvan meni. Večino hrane pridelajo sami na svojih vrtovih, ali pa jo dostavijo iz okoliških ekoloških kmetij. Zavedajo se pomena izvora in skrbno izbrane sestavine z ljubeznijo pretvorijo v sodobne gastronomske jedi s pridihom lokalne tradicije. Naravo so vtkali v vsak kotiček, da bi vaša čutila napolnili s svežino.

Doživetja

Vdihnite gorski zrak, zbistrite misli in se prepustite naravi. Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi sta zagotovo vožnja z ladjo do otočka sredi jezera ali vzpon do gradu nad njim, kjer se razkrije najlepši razgled. Raziščite lepote Bleda s kolesom ali skuterjem, sprostite se ob uri joge v zelenem okolju resorta, v okolici jezera pa lahko odkrijete številne poti za sprehode. Gibanje je najboljši recept za boljše počutje in sprostitev. Pri nas je priložnosti za to na pretek.
Posebno bogat z njimi je čudoviti Triglavski narodni park, v katerem boste našli nešteto možnosti za raziskovanje.

Lokacija

Garden Village Bled se skriva tik ob Blejskem jezeru, ki je ena najlepših znamenitosti Slovenije. Bled je tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje drugih znamenitosti, ki so le dobro uro ali dve stran. Za sprehod do Blejskega jezera boste potrebovali le 3 minute hoje, do centra Bleda pa od 15 do 20 minut hoje. Najbližja avtobusna postaja Bled Mlino je od nas oddaljena 300 metrov (3 minute hoje), železniška postaja pa 5 kilometrov (10 minut vožnje).
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.