Garden Village Resort

Kdaj ste nazadnje zaspali, ko ste poslušali pomirjujoče brbotanje potoka in vas je prebudilo ptičje petje? Naj narava napolni vaš notranji rezervoar z energijo, četudi le za nekaj dni.
20 oseb
20+ postelj
Ogrevanje/ventilator
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

ŠOTOR NA POMOLU

Voda deluje pomirjujoče in prispeva k dobremu počutju ljudi, zato smo poskrbeli, da smo manjše šotore postavili tik ob potoku. Pomol šotori so popolno romantično zatočišče za dva pustolovca, ki bi radi uživali v miru in tišini sredi narave. Poleti se lahko v potoku ohladite in preživite dan na naši prijetni plažici ob branju dobre knjige. Velik je 20 m² in je na voljo za dve osebi.

ŠOTOR NA DREVESU

Bivanje v minimalističnem šotoru na drevesu prinaša popolnoma edinstveno izkušnjo. Še zlasti bo spanje v krošnjah dreves navdušilo otroke, saj omogoča domišljiji, da se razveji široko med zelenimi vejami. Šotor v krošnji, s soncem obsijan z vsem udobjem, ki ga potrebujete za popoln oddih, omogoča opazovanje in poslušanje narave, z njegove terase pa se odpira čudovit razgled po vsem resortu. Zadihajte s polnimi pljuči in postanite del mogočne narave. Velik je 25 m² in je na voljo za 4 osebe.

V ceno je vključeno

Nočitev z zajtrkom, brezžični internet, parkirišče, otroška posteljica, posteljnina, 2 brisači na osebo, enkratni vstop v finsko savno pri bivanju nad 3 noči.

Doplačila: Turistična taksa (odrasli 3,13 € na dan, otroci 7 - 18 let 1,56 € na dan), 30 € doplačila za dodatno ležišče - primerno za otroke do 12. leta - največ 1 dodatno ležišče v hiški ali apartmaju in 2 v glamuroznem šotoru, 10 % doplačila v sezoni I in II za manj kot 2 noči, 10 % doplačila v sezoni III in IV za manj kot 3 noči.

Garden Restaurant

Če vam je blizu narava in cenite pristne okuse domiselnih jedi, se boste pri njih počutili odlično. Pri ustvarjanju jedi sledijo vodilu: lokalno, kakovostno, domače. Spoznajte našo kulinarično zgodbo, kjer smo slovenski tradicionalni kulinariki dali svežo, sodobno preobleko.
Uživajte v pristnih okusih. Tradicija v sodobni preobleki. V dnevnem bistroju vam v času kosil postrežemo priljubljene sodobne jedi. Za večerje pa vsak teden pripravljajo nov, sezonsko obarvan meni. Domače dobrote s krožnika obogatite s kozarcem vrhunskega vina.

Doživetja

Poskrbite za kanček adrenalina in nasmejanega čofotanja s soteskanjem, spuščanjem s tubo po reki in raftingom. Privoščite si čudovit pogled na gorske vrhove z vodne gladine med umirjenim veslanjem, supanjem ali vožnjo s kanuji. Včasih potrebujemo resnično noro izkušnjo, da nas kot prijetna elektrika strese in prebudi telo in duha. Za poln odmerek adrenalina se odpravite na skok s padalom, polet z motornim jadralnim padalom ali panoramsko vožnjo z balonom, na kateri boste iz oči v oči z najvišjimi vrhovi Julijskih Alp. Spoznajte znanje, veščine in običaje naših prednikov na turistični kmetiji, kjer lahko tudi okusite slovensko tradicionalno hrano in običaje.

Lokacija

Garden Village Bled se skriva tik ob Blejskem jezeru, ki je ena najlepših znamenitosti Slovenije. Bled je tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje drugih znamenitosti, ki so le dobro uro ali dve stran. Za sprehod do Blejskega jezera boste potrebovali le 3 minute hoje, do centra Bleda pa od 15 do 20 minut hoje. Najbližja avtobusna postaja Bled Mlino je od nas oddaljena 300 metrov (3 minute hoje), železniška postaja pa 5 kilometrov (10 minut vožnje).
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.