CHOCOLATE VILLAGE by the river - Luxury Glamping Resort

"Vavčer" paket v raju!
2 osebi, 4 osebe
Zakonska postelja
Wc, tuš
Tv
Klima / ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Za vaš turistični bon vam ponudimo več!

Doživite raj za prave čokoholike, ki vključuje dve nočitvi za dve osebi ali družino. Čokoladnih doživetij vam ne bo zmanjkalo, poseben popust pa vas časa še na čokoladne delavnice, najem panoramske wellness hiške in čokoladno masažo! 

V ceno je vključeno:
 • 2x nočitev v izbrani glamping hiški (za 2, 3 ali 4 osebe)
 • Bogat in kakovosten zajtrk dostavljen naravnost v hiško (čokoladni zajtrk ali zajtrk, sestavljen iz ekološko pridelanih lokalnih dobrot)
 • Košarica dobrodošlice (čokoladno pivo, čokolada Tete Fride, sadje)
 • Uporaba bazena v sezoni (predvidoma julij do september)
 • Posteljnina, brisače, brisače za bazen, kopalni plašč, copati
 • Ročno izdelana naravna čokoladna kozmetika
 • Končno čiščenje

Obvezno doplačilo:
- Turistična taksa: odrasli 2,50€/ noč, otroci (7-18 let) 1,25€/ noč

Doplačila:
- Otroci od 4. do 12. leta: 30€/ dan
- Dodatna odrasla oseba na pomožnem ležišču - 50€/dan*
- Otroška posteljica 30€*
- Hišni ljubljenčki 30€
- Pozen odhod/zgoden prihod; brezplačno (odvisno od razpoložljivosti)
- Družinska povratna vozovnica za Vzpenjačo na Pohorje 12,00€
- Obisk Posestva Sončni raj (zipline Čebelji let) in degustacija vin Fontana Vin; Odrasli 25,00€, otroci 14€

“Vavčer” paket je na voljo od 19.06. do 30.06. 2020 in od 15.09. do 15.12. 2020 in v letu 2021.
*dodatno ležišče in otroška posteljica v hiški Criollo nista možni.
Vse cene vključujejo DDV.

Delavnica »Čokolada je doživetje«

Teta Frida je sredi krajinskega parka Mariborsko jezero našla svoj košček narave, ki ji je v navdih za ustvarjanje 100-odstotno naravnih sladic. Sredi narave je njena čokoladna manufaktura, kjer ustvarja svoje popolnoma naravne kreacije in kjer je možno v Čokoladnem centru doživeti čokolado tudi v živo. Prav tu, kjer boste nastanjeni se nahaja proizvodnja najboljše čokolade na svetu! Doživite, občutite in okusite jo!

Na delavnici »Čokolada je doživetje« boste čokolado občutili z vsemi svojimi čuti. Najprej bomo pobliže predstavili sadež kakavovca, iz katerega je čokolada. Ste se kdaj vprašali, kako čokolada nastane? Spoznali boste njeno dolgo pot, saj si boste ustvarili svoji lastni tablici in to čisto po vašem okusu in željah. Degustacija Fridinih povsem naravnih čokoladnih kreacij bo za na konec pika na i.

Delavnica »Čokolada je doživetje« vključuje:
 • Spoznavanje sadeža kakavovca in razkrivanje njegovih skrivnosti
 • Kakavovo popotovanje do končne čokoladne kreacije
 • Odkrivanje čarobnosti čokolade in njen nastanek
 • Kreiranje svoje lastne čokolade
 • Pokušino čokoladnega gina ali čokoladnega piva
 • Degustacijo mednarodno nagrajenih in 100% naravnih čokoladnih skušnjav
 • Nepozabno čokoladno doživetje garantirano
TERMINI DELAVNIC:
* vsako sredo ob 17:00 uri
* vsako soboto ob 10:00 uri
* individualni termini po dogovoru: 
(od 4 do največ 50 čokoholikov)

Panoramska wellness hiška

Doživite savno na drevesu! Pozabite vse skrbi na terasi drevesne wellness hiške, opremljene s finsko savno, jakuzzijem, čajnim kotičkom in velikim panoramskim oknom.

Čokoladna masaža

Ko si zaželite razvajanja, si privoščite masažo s čokolado. Sladkobno-poželjivo-nepremagljivo, popolnoma vas čutno prevzame, saj združi sprostitev telesa in duha.
Čokoladna masaža je za vsakogar, ki se želi razvajati, sprostiti in si že z eno nego ali masažo učinkovito zmanjšati stres in izboljšati splošno počutje in razpoloženje.
Tako sladki še niste bili, kot boste med čokoladno masažo. Prekriti s čokolado boste lahko uživali ob slehernem dotiku. Prosimo, ne pojejte se vmes :)
Na idealnem kraju ste, za tovrstno doživetje.

Obisk posestva Sončni raj

Doživite mariborski zipline in degustacijo vin "Fontana Vin"

Prebudite avanturista v sebi in spremenite pogled na svet. Pogled usmerite navzdol in poletite nad medovitimi rastlinami, ki tvorijo pisane vzorce narave na posestvu SONČNI RAJ. Zipline spust na posestvu SONČNI RAJ v Mariboru se imenuje ‘ČEBELJI LET’, in je primeren tako za odrasle kot tudi za otroke.
Na posestvu so leta 2018 postavili najdaljši zipline na štajerskem s katerim obiskovalcem nudijo nekoliko drugačno izkušnjo doživljanja narave. Zipline proga je dvosmerna, kar pomeni, da se udeleženci z dvema vožnjama vrnejo na izhodiščno lokacijo. Zipline ČEBELJI LET ponazarja let čebel iz ogromnega panja, ki so ga postavili za ta namen. Jeklenici, ki sta speljani v gozd se med seboj križata in na tak način popestrita adrenalinsko izkušnjo. Krajša jeklenica je dolga 155m z najglobjo točko 24m, ter daljša povratna jeklenica z dolžino 185m, ter najglobjo točko 30m.

Doživite "Fontano vin", ki vam ponuja 8 vzorcev vin lokalnih vinarjev in dva brezalkoholna domača napitka. Ob obisku lahko uživate na sončni terasi in ob odličnem vinu preizkusite mesne izdelke Mesarije Kodila. Med griči vinogradov s pogledom na čebelnjak, ter park avtohtonih medonosnih rastlin se lahko brezskrbno prepustite razvajanju vseh vaših čutov.

Lokacija

Središče slovenske Štajerske obdajajo zeleni gozdovi Pohorja, sončna vinorodna pokrajina in reka Drava, ki teče skozenj. Maribor je očarljivo mesto z bogatimi zgodovinskimi in kulturnimi koreninami, ki segajo daleč v srednji vek. Vrhunska kulturna ponudba in številni festivali navdušujejo tudi danes. O bogati vinski tradiciji pričajo Guinnessova rekorderka, najstarejša trta na svetu, ki se bohoti v mestnem jedru, in okoliške vinske ceste. In le kdo ob misli na Mariborsko Pohorje ne pomisli tudi na adrenalinski spust po belih strminah?
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.