Bohinj ECO Hotel

V Sloveniji, v Alpah in v Evropi je samo en Bohinj: neponovljiv, izzivalno očarljiv, osupljivo skrivnosten in neprimerljiv. Bohinj je ekskluzivna četrt starodavnega mesta, urejena butična galerija izbranega in neprecenljivega.
102 sobi in suite
102 kopalnici
Wi-fi
Klima/ogrevanje
Zunanje parkirišče
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Okolju prijazen hotel

Če si želite hotel, kjer najdete nekaj za vsakogar, hkrati pa ohranite visok standard namestitve in storitev, potem je Bohinj Eco Hotel za vas prava izbira.

Vrhunci hotela:
 • 102 sobi in suite
 • 3500 m2 Aquapark & Wellness Bohinj; Wellness in Spa
 • Ekskluzivni wellness v zgornjem nadstropju Bohinj ECO Hotela
 • Bowling s 5 stezami
 • Kinodvorana in 8 seminarskih dvoran za poslovne dogodke in srečanja
 • Odlična kulinarična ponudba z lokalnimi in mednarodnimi specialitetami
 • Čudovito zatočišče za celo družino
 • Idealno mesto za trajnostne dogodke

Luksuzna suita

Luksuzne suite v velikosti 61m2 so prostorne in udobne, idealne za goste, ki si želijo sprostitve in dodaten prostor za dnevno bivanje, branje ali preprosto druženje ob čaju in sladicah, medtem ko uživajo v enkratnem razgledu na okoliške hribe. Dodatne steklene stene vam pričarajo občutek svetlobe in zlitja z naravo.

Družinska suita

Družinske suite so velike 44m2 in so zasnovane za družine, ki si želijo preživeti počitnice skupaj v večji sobi, vendar si kljub temu želijo zasebnost. Otroška soba je od staršev ločena s stekleno predelno steno z vrati. Dobra izbira za družine z več otroki! Družinske suite imajo veliko kopalnico, ki vsebuje tudi pripomočke za invalidne osebe.

Ekskluzivna suita

Ekskluzivne suite so velike do 110m2 in se nahajajo v zgornjem nadstropju hotela. Na balkonih lahko uživate v dih jemajočih pogledih na okoliške hribe. Ekskluzivne suite vam nudijo večje ugodje, posebna značilnost suit je 4,5 m visok lesen strop.
Posebno odlična je "Tradicionalna tujska soba", ki je največja med suitami in se lahko pohvali z masivno leseno opremo, ki je v celoti ročno izdelana in temelji na načrtih in osnovah tradicionalne bohinjske arhitekture iz prejšnega stoletja.

Predsedniška suita

Že ob vstopu vas prevzame prijeten občutek in vas pozdravi s čudovitim razgledom na Julijske Alpe. Zaradi 4,5 m visokega lesenega stropa in zasebne terase z jacuzzijem* imate občutek, da ste se zlili z gorami.

Cena na noč za dve osebi vključuje:
 • Wellness paket: kopalni plašč, copati, spa brisača
 • vstop v ekskluzivni wellness v 4. nadstropju Bohinj ECO Hotela
 • neomejen vstop v bazene Vodnega parka Bohinj
 • 1x med bivanjem: vstop v svet savn v Vodnem parku Bohinj
 • balkoni in terasa s privatnim jacuzzijem
 • manjša kopalnica s tušem in WC-jem
 • velika kopalnica s tušem, kadjo z zračno masažo, WC-jem in bidejem
 • parkiranje v garaži
 • dobrodošlica v sobi
 • steklenička vode ob prihodu
*Za zagotovitev optimalne temperature vode v jakuzziju je potrebno rezervacijo sobe opraviti vsaj 24h pred prihodom.

Restavracija 2864

Restavracija z mešanico sodobne, udobne in atraktivne opreme pričara vzdušje, ki se mu je težko upreti. Prav taka je tudi vrhunska kulinarična ponudba: pristna domača hrana in mednarodne jedi. A la Carte Restavracija 2864 vabi in pozdravlja hotelske ali zunanje goste, ki se želijo okusiti odlično kulinariko v prijetnem okolju. Odprta je vsak dan od 12.00 do 22.00 ure.

Bowling

Edinstveno v Sloveniji in tujini - hotel ima svoj bowling s petimi stezami. Bowling je odprt za hotelske in zunanje goste. Omogočen je najem bowlinga in cocktail bara. Privoščite si privatne zabave in večere "Kozmičnega bowlinga". V prostoru za Bowling se nahaja bar - šank, LCD zasloni in vrhunsko ozvočenje, kar vam omogoča zabavno, udobno in navdihujoče vzdušje. Možen je najem zasebnega DJ-ja.

Aquapark & Wellness Bohinj

Bohinj Eco Hotel je z Vodnim parkom povezan s podzemnim hodnikom. Skočite v copate, zgrabite brisačo (vključeno v večini vrst sob) in se zabavajte v Vodnem parku - centru dobrega počutja za celotno družino. Hotelski gostje z večine vrst sob imajo brezplačen vstop v bazene, savne in telovadnico. V wellnessu so vam na voljo različne masaže.

Bohinjsko jezero

Bohinjsko jezero leži globoko v ledeniški dolini, stisnjeno med strma pogorja okoliških hribov in zelenih pašnikov. Čeprav naj bi imel kar 100 milijonov kubičnih metrov vode, Bohinjci pravijo, da je v njem vode le za en "škaf", če je ta zadosti velik. Leži v Triglavskem narodnem parku, edinem nacionalnem parku v Sloveniji z nedotaknjeno naravo v katero se boste zaljubili na prvi pogled. Poleti se temperatura jezera dvigne do prijetnih 22 º C, pozimi pa jezero zmrzne. Ob močnem deževju se gladina jezera dvigne tudi za 2 - 3m.

Lokacija

Bohinjsko jezero je za ljubitelje vodnih aktivnosti primerno v vseh letnih časih. V toplejših mesecih lahko v njem plavate, se vozite s čolnom, srfom, kajakom ali kanujem, lovite ribe in se potapljate. Privoščite si lahko čudovito panoramsko vožnjo s turistično ladjo ali pa samo sproščujoč sprehod ob njegovi obali.
Pozimi včasih (čeprav vse redkeje) ponudi tudi možnost drsanja (vedite pa, da drsate na lastno odgovornost!).
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.