BLEDROSE Hotel

Doživite sproščeno vzdušje prenovljenega hotela s 4 zvezdicami, tik ob obali Blejskega jezera. Dobrodošli v oazi udobja za nepozaben romantični, poslovni ali aktivni oddih na Bledu.
200 oseb
200 postelj
88 kopalnic
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Dobrodošli na oddihu s stilom

Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 temeljito prenovili in spremenili v hotel s 4 zvezdicami, ki nudi doživetja, vredna še kakšno zvezdico več. Tako kot okolje je notranjost hotela razkošna in pomirjujoča, prežeta z dobro energijo narave, ki ga obdaja.

Superior soba na jezerski strani s pogledom na park

Prostorna in elegantno opremljena dvoposteljna soba ima balkon s čudovitim pogledom na park in jezero. Svetla in moderna soba je opremljena z zakonsko posteljo ali dvema enojnima posteljama, pomožnim ležiščem in pametnim LCD televizorjem. V sobi je tudi grelnik vode za pripravo prve jutranje kave ali čaja. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

Ena izmed sob je primerna tudi za bivanje gibalno oviranih oseb.

Dvoposteljna soba s pogledom na park in jezero

Svetla in elegantno opremljena dvoposteljna soba z balkonom vam ponuja čudovit pogled na park in Blejsko jezero. Moderna soba je opremljena z zakonsko posteljo ali dvema enojnima ležiščema, pametnim LCD televizorjem in grelnikom vode za pripravo prve jutranje kave ali čaja. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

Dvoposteljna soba

Dvoposteljna soba s klimo je obrnjena v smer starega mestnega jedra in nudi pogled proti mogočnim Karavankam. Moderna soba je opremljena z zakonsko posteljo ali dvema enojnima ležiščema in pametnim LCD televizorjem. Če si želite pripraviti kavo ali čaj, si lahko brezplačno sposodite grelnik vode. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

DOPLAČILA ZA OTROKE:
- prvi otrok do 12. leta 50% popusta na dogovorjeno ceno
- 2. otrok na dodatnem ležišču 40€ / nočitev z zajtrkom
- Odrasla oseba na dodatnem ležišču 40€ / nočitev z zajtrkom

Wellness in selfness

Rose wellness je zakladnica popolnega razvajanja in sproščujočih doživetij, kjer boste pozabili na vsakodnevni vrvež. Rose wellness je zakladnica popolnega razvajanja in sproščujočih doživetij, kjer boste pozabili na vsakodnevni vrvež. Vsak petek in soboto tudi nočno savnanje, kopanje ter sproščanje ob odprtem ognju na hotelskem vrtu. Ponudba wellnesa vključuje: VIP spa, savne, bazen, masaže, kromoterapija, fitnes. Potrebna je predhodna rezervacija termina.

Lokacija

Bled se že vrsto let zavzema za zeleni turizem in je ponosni nosilec zlatega znaka Zelene sheme slovenskega turizma. V okviru mednarodnega nevladnega projekta Green Destinations za leto 2019 je bil izbran kot drugi najboljši kraj v trajnostnem razvoju v Evropi, že od leta 2008 pa je član skupine Alpski biseri, katerih cilj je promocija trajnostne mobilnosti. Prebivalci Bleda so trajnostno naravnani in se zavzemajo za okolju prijazno obnašanje, zato se tudi od obiskovalcev pričakuje, da s svojim ravnanjem čim manj obremenjujejo naravo in kulturno dediščino ter domačine, ki bodo za trud hvaležni. Za čim manjši vpliv na okolje smo po Bledu in v okolici vpeljali trajnostni promet. Parkirajte na enem izmed označenih parkirišč in se naprej odpeljite s trajnostnim prevoznim sredstvom.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.