Residence Soča

Izven glavnih poti, v objemu gora in neokrnjene narave boste odkrili kraj, ki vas bo navdušil s svojo edinstvenostjo. Najdete nas v vasici Soča, v osrčju Triglavskega narodnega parka. Daleč od vsakdana, izven uhojenih poti, se prepustite nepozabnim doživetjem, ki vam jih ta kraj ponuja.
41 postelj
22 kopalnic
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto
Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.

Prepustite se čarobnosti narave

Bovec je oddaljen le slabih 12 kilometrov. Residence Soča tako ponuja popoln oddih za vse tiste, ki se želite umakniti vrvežu ‘slovenske prestolnice adrenalina’ in biti še vedno dovolj blizu vsem razburljivim aktivnostim, ki jih le ta ponuja.

Čudoviti apartmaji

Naselje Residence Soča obsega 19 nadstandardnih apartmajev v katerih sta si roke podali tradicija in udobje. Apartmaji so zasnovani s spoštovanjem do neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka in kulturne dediščine lokalnega okolja.

Premium

Na voljo je 6 edinstvenih premium apartmajev. Dve spalnici; spalnica 1 - zakonska postelja, spalnica 2 - 2 ločeni ležišči, polno opremljena kuhinja z jedilnim kotičkom, pomivalni stroj, kavni aparat, opekač kruha, kopalnica s tušem, posteljnina, brisače, kopalni plašč, sušilnik za lase, paket naravne kozmetike za osebno higieno, sedežna garnitura, TV, sobni trezor, WI-FI, pralni stroj, terasa/balkon.

Superior

Na voljo so 4 edinstveni superior apartmaji. Dve spalnici; Spalnica 1 - zakonska postelja, spalnica 2 - 1 ležišče, možnost dodatnega ležišča v spalnici 2, polno opremljena kuhinja z jedilnim kotičkom, pomivalni stroj, kavni aparat, opekač kruha, kopalnica s tušem, posteljnina, brisače, kopalni plašč, sušilnik za lase, paket naravne kozmetike za osebno higieno, sedežna garnitura, TV, sobni trezor, WI-FI, pralni stroj, terasa/balkon.

Deluxe

Na voljo so 3 edinstveni deluxe apartmaji. Tri spalnice; spalnica 1 - zakonska postelja, spalnica 2 - 1 ležišče, spalnica 3 - 1 ležišče in možnost dodatnega zložljivega ležišča,
polno opremljena kuhinja z jedilnim kotičkom, pomivalni stroj, kavni aparat, opekač kruha, 2 kopalnici s tušem, posteljnina, brisače, kopalni plašč, sušilnik za lase, paket naravne kozmetike za osebno higieno, sedežna garnitura, TV, sobni trezor, WI-FI, pralni stroj, terasa/balkon.

Studio

Na voljo je 6 edinstvenih studio apartmajev. 1 francoska postelja, polno opremljena kuhinja z jedilnim kotičkom, pomivalni stroj, kavni aparat, opekač kruha, kopalnica s tušem, posteljnina, brisače, kopalni plašč, sušilnik za lase, paket naravne kozmetike za osebno higieno, TV s širokim naborom programov, WI-FI, sobni trezor, pralni stroj, terasa.

Cekar lokalnih dobrot

Da bo vaše bivanje še popolnejše, lahko pri nas naročite cekar lokalnih dobrot, ki vam ga dostavimo v apartma. V naši ponudbi imamo tudi kakovostna vina. Pri izbiri vin vam z veseljem svetujemo. Posočje je znano po izvrstni lokalni kulinariki, ob kateri se prileže kozarec odličnega vina.

Masaža

Privoščite si sproščujočo masažo kar v udobju vašega apartmaja. Prepustite se zdravilnim dotikom naših dveh izkušenih maserjev, ki bosta iz vašega telesa odstranila še zadnje sledi kakršnekoli napetosti.

Varstvo otrok

Če potrebujete varstvo za nekaj ur med tem, ko se vi spuščate z raftom ali se vzpenjate na bližnje vrhove, vam lahko uredimo varuško. Vaši otroci se bodo zadovoljno igrali in spoznavali alpski svet, medtem pa boste vi lahko brezskrbno uživali v aktivnostih za katere so vaši otroci še premajhni.

Izposoja športne opreme

Za vas imamo na voljo: POHODNIŠKE PALICE, ČELNE SVETILKE, DEŽNE PELERINE IN SNEŽNE KRPLJE.
Na voljo so vam E – KOLESA, s katerimi boste premagali še tako zahtevne vzpone in odkrivali čudesa alpskih dolin iz najboljšega možnega sedeža. Tisti, ki bi radi izkoristili svež in čist gorski zrak za jogo in meditacijo pa si lahko na naši recepciji izposodite PODLOGE ZA JOGO.

Lokacija

Bovec je oddaljen le slabih 12 kilometrov. Residence Soča tako ponuja popoln oddih za vse tiste, ki se želite umakniti vrvežu ‘slovenske prestolnice adrenalina’ in biti še vedno dovolj blizu vsem razburljivim aktivnostim, ki jih le ta ponuja. Naša globoka želja je delovati v skladu z načeli trajnostni in ohranjanja neokrnjene narave ter našim gostom ponuditi možnost visoko kakovostnega bivanja prav v osrčju Triglavskega narodnega parka. Želimo si dvigniti standard ponudbe v dolini Soče, saj verjamemo da gre za eno izmed najbolj čarobnih pokrajin v Sloveniji, ki si zasluži najvišje spoštovanje.
Prijavi se
Ni na voljo za izbrani termin

Pošlji povpraševanje

Opomba: Trenutno nimamo dostopa do informacije o razpoložljivosti, odgovor boste prejeli po e-pošti.
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.