ELEGANS HOTEL BRDO - Turistična agencija Slonček

ELEGANS HOTEL BRDO

Novi Hotel Elegans Brdo se ponaša z imenom kačjega pastirja Elegans, modrega kresničarja, enega od 32 vrst kačjih pastirjev, ki domujejo na Brdu. Na voljo ima 123 sob nivoja visoke kategorije 4 zvezdic superior.
246+ postelj
123 kopalnic
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto

HOTEL ELEGANS BRDO 4* Superior

Na posestvu Brdo smo v celoti prenovili zunanjo in notranjo podobo hotela, s katero smo zagotovili najvišjo raven kakovosti in varnosti za naše obiskovalce ter hkrati upoštevali vse vidike trajnostnega razvoja. Posestvo Brdo ne razočara. Naši gosti odhajajo domov zadovoljni, z lepimi in nepozabnimi spomini.

Čudovite sobe

Na voljo je 123 sob, kjer boste v edinstvenem ambientu prebivali v osrčju Nature 2000, se zbujali v objemu neokrnjene narave ter uživali v pogledu na unikatne in avtorske kose pohištva.
Na voljo so dvoposteljne sobe za dve osebi, Junior Suiet za od dve do 4 osebe in še prostornejše Suite za max. 4 osebe.

Kulinarika

Kulinarično zgodbo piše prejemnik Michelinove zvezdice, Tomaž Kavčič, ki bo pomemben doprinos pri predstavitvi slovenske kulinarike tudi v času predsedovanja. Ponudba je domača, lokalna in ekološka. Sodelujemo z okoliškimi kmetijami, hkrati pa ustvarjamo lastne, hišne produkte.

Dodatne storitve

Na posestvu so na voljo dodatne aktivnosti; (cene so neto)
  • Jahanje lipicancev od 20€ dalje
  • Vožnja s kočijo po Parku Brdo 20€ (20min)
  • Kulinarična dogodivščina s piknik košarico 60,00€ za 2 osebi
  • Ribolov ali fotolov
  • Kofetkanje na Gradu Strmol 40,00€ za 2 osebi
Po želji vam lahko pripravimo ponudbo še za ostale namestitve v naši ponudbi:
Grad Strmol v Dvorjah pri Cerkljah, 10 km oddaljen od posestva Brdo (5 sob in 3 apartmaji), Vila Bled ob Blejskem jezeru, 30 km od posestva Brdo (31 sob).

Lokacija

Očarljivo urejen Park Brdo je zakladnica kranjske aristokratske zgodovine. Na sproščujočem sprehodu po parku lahko občudujete bogato floro in favno ter spoznate mnoge znamenitosti, kot so Grad Brdo, nekdanja grajska pristava, stara oranžerija, dragocena kiparska zbirka, tipični slovenski čebelnjak, s slamo kriti kozolci toplarji. Tu je Slovenija v malem, srečate lahko tudi lipicance, ki vas prav prijazno pozdravijo.
Prijavi se

Pošlji povpraševanje

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.