BON-bončki BLEDROSE Hotel - Turistična agencija Slonček

BON-bončki BLEDROSE Hotel

Lepo vabljeni na svež gorski zrak v objemu Julijskih Alp. Do 31. avgusta 2021 izkoristite ekskluzivno ponudbo pri rezervaciji minimalno dveh nočitev. Izkoristite enega od BON-bončkov. Preverite kaj so BON-bončki.
200 oseb
200 postelj
88 kopalnic
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto

Dobrodošli na oddihu s stilom

Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 temeljito prenovili in spremenili v hotel s 4 zvezdicami, ki nudi doživetja, vredna še kakšno zvezdico več. Tako kot okolje je notranjost hotela razkošna in pomirjujoča, prežeta z dobro energijo narave, ki ga obdaja.

Kaj so BON-bončki?

Za bivanje do vključno 31.8.2021 imamo pripravljene BON-bončke - dodatne unikatne storitve, pri rezervaciji min. 2 nočitev. BON-bončki so brezplačne ugodnosti ter unikatna doživetja, med katerimi lahko izbirajo vsi gostje našega hotela, ki bodo pri nas preživeli vsaj 2 nočitvi.

BON-bončki vključujejo (min. 2 nočitvi) / (min 3 nočitve za tuje goste)
  • nočitev v novi dizajnerski dvoposteljni sobi
  • razkošen zajtrk
  • prost vstop v nov wellness center, s finsko in parno savno, ter zunanjo savno in jacuzzijem
  • neomejena uporaba bazena in večerno kopanje ob RGB lučeh
  • razvajanje na hotelski posesti z razgledom na Blejsko jezero, ki jo krasijo
  • romantične kabane, moderna fontana, ognjišče, zunanja savna in jacuzzi
  • brezplačna uporaba Wi-Fi omrežja
  • brezplačno parkirišče

7 BON-bončkov

Na razpolago je 7 BON-bončkov, izmed katerih gost izberete enega in v njem uživa brezplačno:

🍬Royal Tea time v Cvetličnem paviljonu
Uživajte v dovršenih gurmanskih stvaritvah in izbranih pijačah iz našega bara. Postregli vam bomo s hišnimi slanimi in sladkimi prigrizki ter toplimi in hladnimi napitki, ob katerih boste uživali izbrani 2 uri.

🍬 4 urni najem električnega skuterja

Bled z okolico je poln naravnih lepot, ki se jih še kako splača videti, uživati v njihovi nezemeljski lepoti in se naužiti zdravilne moči neokrnjene narave. Do njih se zapeljite z naravi prijazno alternativo – električnim skuterjem.

🍬 1 – dnevna postavitev indijanskega Rose šotora za najmlajše

Svojim najmlajšim članom lahko bivanje v novem Bled Rose hotelu popestrite s simpatičnim indijanskim šotorom, ki ga bomo postavili v vaši Superior sobi. Tudi kot ideja za rojstnodnevno darilo.

🍬 2-urni najem ekskluzivnega VIP SPA prostora

V VIP salonih našega ekskluzivnega Rose wellness centra boste brezskrbno uživali v zasebnem razvajanju. Dobrodošli v zakladnici popolnih sproščujočih doživetij in miru.

🍬 2-urni najem romantične poletne kabane

Popestrite svoje razvajanje v novem Rose wellnessu z uporabo romantične kabane, ki se nahaja na hotelski posesti z razgledom na Blejsko jezero.

🍬 Eksotični koktejl vse dni bivanja

Na izbranem mestu dizajnerskega hotela, vam bomo vsak dan vašega bivanja postregli s tropskim koktejlom, pripravljen iz zdravih, okusnih in barvitih sestavin in postrežen v eksotičnih kozarcih. Koktejl bo osrečil vas in vaša socialna omrežja.

🍬 V nov dan z unikatno kavo – signature kava, zlata kava ali Versace kava

Uživajte v pitju kave izven tradicionalnih okvirjev. Na eni izmed izjemnih lokacij novega Bled Rose hotela vam bomo vsako jutro postregli s Signature kavo z izbranim motivom, 23 karatno zlato kavo ali originalno Versace kavo.

🍬Vse goste pa čaka še en dodaten BON-bonček: domači sladoled v neomejenih količinah.

Domač, veganski, LCHF, okusen in zdrav sladoled pripravljen izpod rok hišne slaščičarske mojstrice.
Prijavi se

Pošlji povpraševanje

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.