Glamping Gozdne Vile - Turistična agencija Slonček

Glamping Gozdne Vile

Ljubke, majhne, lesene hišice so idealna izbira, ko želite samo v dvoje malce pobegniti pred norijo vsakodnevne rutine.
24 oseb
12 kopalnic
12 hišk
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto

Romantičen hotel pod zvezdami

Spanje v naravi, v glampingu Gozdne vile dobi nov pomen. V hišici diši po lesu. Pred hišico vas vabijo lepo urejena okolica s tipičnim alpskim rastlinjem, lesena kad z ogrevanjem na drva in udobni leseni ležalniki.

Gozdna vila

Lesena hišica je izdelana iz macesnovega lesa. V hišici sta dve postelji, z vzmetnico in posteljnino iz naravnih materialov. Pred hišico je set lesenih ležalnikov in mizica.

Gozdna vila z vročo kadjo

V hišici je postelja s posteljnino, brisačami in kopalnimi plašči. Bivanje je primerno za do dve odrasli osebi. Pred hišico se razprostira senčno jadro, dva ležalnika in mizica. Lesena zunanja kad z ogrevanjem na drva za dodatno udobje.

Vse cene vključujejo

  • nastanitev z zajtrkom v piknik košari dostavljenim pred vrata hišice
  • privatna kopalnica
  • 50 % popusta na vstop v termalne bazene Wellnessa Živa
  • brezplačno uporabo brezžičnega interneta
  • DDV

Cene ne vključujejo:
  • Turistične takse (3,13 € za odraslo osebo in 1,57 € na otroka med 7 in 17 letom let na dan)
  • Enkratne prijavnine 1,00 Eur po osebi na celotno dobo bivanja
  • Domače živali niso dovoljene
  • Samo odrasle osebe

Lokacija

Bledu in njegovi pravljični naravi, blagi alpski klimi in harmonični energiji so že od nekdaj pripisovali čudežno zdravilno moč. Romantični sprehodi ali vožnja s kočijo okoli jezera, vožnja s tradicionalno pletno na Blejski otok, obisk mogočnega gradu, ki kraljuje na skalni pečini nad jezerom, in seveda sladkanje z najbolj kremasto in najbolj znano blejsko sladico, originalno blejsko kremno rezino – Bled je kraj počitniških presežnikov! Poleti kopanje v jezeru, pohodništvo, kolesarjenje in golf, pozimi kopanje v bazenskem kompleksu s termalno vodo in čudovitimi razgledi ter bližnja smučišča – Bled vas bo očaral v prav vseh letnih časih!
Prijavi se

Pošlji povpraševanje

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.