BLEDROSE Hotel - Turistična agencija Slonček

BLEDROSE Hotel

Doživite sproščeno vzdušje in udobje hotela s 4 zvezdicami ob obali Blejskega jezera in izkoristite BON-bonček.
200 oseb
200 postelj
88 kopalnic
TV
Klima/ogrevanje
Wi-fi
Parkirno mesto

Dobrodošli na oddihu s stilom

Nekdanji hotel Jelovica smo leta 2019 temeljito prenovili in spremenili v hotel s 4 zvezdicami, ki nudi doživetja, vredna še kakšno zvezdico več. Tako kot okolje je notranjost hotela razkošna in pomirjujoča, prežeta z dobro energijo narave, ki ga obdaja. Obiščite nas in ustvarite nove spomine.

Uživajte v eni izmed naših sob ali suit, ki jim poseben značaj daje kombinacija moderne elegance in očarljivega retro pridiha. Domišljeno opremljeni ambienti in razkošni materiali bodo poskrbeli za vaše udobje, profesionalno osebje pa bo poskrbelo, da se boste v vsakem kotičku hotela počutili dobrodošli.

BON-bončki Jesen & Zima 2020

Goste, ki boste letos vsaj dve noči preživeli pri nas in ob tem koristili turistične bone, bomo letos še dodatno razvajali in nagradili, da bo vaš dopust zares čaroben in nepozaben. Za vas smo namreč pripravili dodatne brezplačne ugodnosti v obliki BON-bončkov. BON-bončki so brezplačne ugodnosti ter doživetja, med katerimi lahko letos izbirate vsi gostje našega hotela, ki boste pri nas preživeli vsaj 2 nočitvi in ob tem koristili državne turistične bone.

Cena od 109€/sobo/noč vključuje:
  • nočitev z zajtrkom v udobni 4* dvoposteljni sobi

  • razkošen zajtrk

  • neomejena uporaba bazena in večerno kopanje ob RGB lučeh
  • brezplačna uporaba omrežja Wi-Fi
  • brezplačno parkirišče

  • BON-bonček

Cena velja ob najmanj 2 nočitvah.

BON-bončki

Na razpolago je 7 BON-bončkov, izmed katerih izberete enega in v njem uživate brezplačno.

🍬 Originalna Tajska masaža – 15 % popust

Privoščite si masažo celega telesa v našem salonu tradicionalnih masaž.

🍬 Praznična čajanka za 2 osebi
Uživajte v dovršenih gurmanskih stvaritvah in izbranih pijačah iz našega bara. Postregli vam bomo s hišnimi slanimi in sladkimi prigrizki ter toplimi in hladnimi napitki (konopljine kroglice, ribji, mesni in zelenjavni tramezini, mini skutna pita z jagodičevjem, makroni, domači čaj s signature piškotki).

🍬 2-urno razvajanje v svetu savn
Sprostite in resetiratje se v intimnih finskih ter parni savni. Prav posebno doživetje bo tudi uporabna zunanje finske savne ter knajpanje v hladnem bazenčku ali kar na hotelski plaži.

🍬 Domače kremne rezine in steklenica penine / sobo
Uživajte v slastnih domačih blejskih kremnih rezinah. V sobi pa vas bo pričakala tudi steklenica odličnega vina.

🍬 Večerja za dve osebi
Uživajte v dovršenih gurmanskih stvaritvah, ki domiselno kombinirajo sodobne trende s tradicionalno slovensko kulinariko. Vse sestavine so izključno naravne, vrhunske in lokalne.

🍬 Najem električnih skuterjev
Bled z okolico je poln naravnih lepot, ki se jih še kako splača videti, uživati v njihovi nezemeljski lepoti in se naužiti zdravilne moči neokrnjene narave. Do njih se zapeljite z naravi prijazno alternativo – električnim skuterjem.

🍬 Vse goste pa čaka še en dodaten BON-bonček: vroč čaj in peka slastnih penic – manchmallow in mlade koruze na palčki ob odprtem ognju na zasebni hotelski plaži.

Vsebina in količina BON-bončkov se lahko tudi spremeni. BON-bonček je enkraten in je vezan na sobo.

BON-bončke lahko koristite vse do 24. decembra 2020.

Deluxe suita

Razkošna in dizajnersko opremljena suita z balkonom vam nudi največjo mero udobja. Z balkona prostorne suite se odpre pogled na park in jezero. Suita je opremljena z zakonsko posteljo, ločeno garderobno omaro in pametnim LCD televizorjem. V sobi je tudi grelnik vode za pripravo prve jutranje kave ali čaja. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

Oprema v deluxe suiti:
- postelja (200 x 200)
- kopalnica s prho
- garderobna omara
- klima
- pametni LCD televizor
- delovna miza
- mini bar
- telefon
- sef
- grelnik za vodo
- kopalni plašč

Superior soba na jezerski strani s pogledom na park

Prostorna in elegantno opremljena dvoposteljna soba ima balkon s čudovitim pogledom na park in jezero. Svetla in moderna soba je opremljena z zakonsko posteljo ali dvema enojnima posteljama, pomožnim ležiščem in pametnim LCD televizorjem. V sobi je tudi grelnik vode za pripravo prve jutranje kave ali čaja. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

Oprema v dvoposteljni sobi superior:
- 2 postelji (90 x 200)
- pomožno ležišče
- kopalnica s prho
- klima
- pametni LCD televizor
- delovna miza
- mini bar
- telefon
- sef
- grelnik za vodo

Ena izmed sob je primerna tudi za bivanje gibalno oviranih oseb.

Na voljo so še druge sobe

Studio - V sodobnem ambientu studia z balkonom, obrnjenim na severno stran, proti Karavankam, lahko udobno bivajo trije gostje. Studio je opremljen z zakonsko posteljo ali dvema enojnima posteljama, pomožnim ležiščem in pametnim LCD televizorjem za sprostitev. Če si želite pripraviti kavo ali čaj, si lahko brezplačno sposodite grelnik vode. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

Dvoposteljna soba s pogledom na park in jezero - Svetla in elegantno opremljena dvoposteljna soba z balkonom vam ponuja čudovit pogled na park in Blejsko jezero. Moderna soba je opremljena z zakonsko posteljo ali dvema enojnima ležiščema, pametnim LCD televizorjem in grelnikom vode za pripravo prve jutranje kave ali čaja. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

Dvoposteljna soba - Prenovljena dvoposteljna soba z balkonom je obrnjena na severno stran, s pogledom proti Karavankam. Opremljena je z zakonsko posteljo ali dvema enojnima ležiščema, pametnim LCD televizorjem in klimo. Če si želite pripraviti kavo ali čaj, si lahko brezplačno sposodite grelnik vode. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

Dvoposteljna soba brez balkona - Dvoposteljna soba s klimo je obrnjena v smer starega mestnega jedra in nudi pogled proti mogočnim Karavankam. Moderna soba je opremljena z zakonsko posteljo ali dvema enojnima ležiščema in pametnim LCD televizorjem. Če si želite pripraviti kavo ali čaj, si lahko brezplačno sposodite grelnik vode. Za udobnejše bivanje vam bomo postregli z zajtrkom, ki je vključen v ceno bivanja. Na voljo vam je tudi neomejen vstop v fitnes in notranji bazen ter brezplačen WI-FI dostop.

DOPLAČILA ZA OTROKE:

- prvi otrok do 12. leta 50% popusta na dogovorjeno ceno
- 2. otrok na dodatnem ležišču 40€ / nočitev z zajtrkom
- Odrasla oseba na dodatnem ležišču 40€ / nočitev z zajtrkom

Wellness in selfness

Rose wellness je zakladnica popolnega razvajanja in sproščujočih doživetij, kjer boste pozabili na vsakodnevni vrvež. Rose wellness je zakladnica popolnega razvajanja in sproščujočih doživetij, kjer boste pozabili na vsakodnevni vrvež. Vsak petek in soboto tudi nočno savnanje, kopanje ter sproščanje ob odprtem ognju na hotelskem vrtu. Ponudba wellnesa vključuje: VIP spa, savne, bazen, masaže, kromoterapija, fitnes. Potrebna je predhodna rezervacija termina.

Lokacija

Bled se že vrsto let zavzema za zeleni turizem in je ponosni nosilec zlatega znaka Zelene sheme slovenskega turizma. V okviru mednarodnega nevladnega projekta Green Destinations za leto 2019 je bil izbran kot drugi najboljši kraj v trajnostnem razvoju v Evropi, že od leta 2008 pa je član skupine Alpski biseri, katerih cilj je promocija trajnostne mobilnosti. Prebivalci Bleda so trajnostno naravnani in se zavzemajo za okolju prijazno obnašanje, zato se tudi od obiskovalcev pričakuje, da s svojim ravnanjem čim manj obremenjujejo naravo in kulturno dediščino ter domačine, ki bodo za trud hvaležni. Za čim manjši vpliv na okolje smo po Bledu in v okolici vpeljali trajnostni promet. Parkirajte na enem izmed označenih parkirišč in se naprej odpeljite s trajnostnim prevoznim sredstvom. Prav tako se na Bledu lahko izognemo pretirani uporabi plastike. Zakaj bi kupovali vodo v plastenkah, če pa je voda iz pipe na Bledu, tako kot drugod po Sloveniji, pitna? Vodo si lahko natočite iz vsake pipe in pitnika, ki so razpršeni po Bledu.
Prijavi se

Pošlji povpraševanje

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje

Ponudba iz cenika
25€
25€
Ponudba iz cenika
25€
25€
Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vaše prijave oziroma povpraševanja. Soglašam z uporabo osebnih podatkov za čas poslovne komunikacije in splošnimi pogoji.